Οι ίντριγκες στο MasterChef ξεκίνησαν: «Κάνει λες και είναι βασίλισσα»

Πωλίνα και Στέλλα δεν θέλουν καθόλου τη Μαρία Μπέη στον διαγωνισμό – Τα σχόλια για τη συμπεριφορά της πίσω από τις κάμερες

Η επιστροφή της Μαρίας Μπέη στο σπίτι του MasterChef όπως όλα δείχνουν, έχει αναστατώσει κάποιους παίκτες. Ενώ άλλοι τη συμπαθούν, άλλοι δείχνουν ξεκάθαρα την αντιπάθειά τους προς το πρόσωπό της και φροντίζουν να την εκφράσουν σε κάθε ευκαιρία.

Ανάμεσα στους παίκτες που δεν έχουν χαρεί ιδιαίτερα με την επιστροφή της Μαρίας είναι, η Στέλλα και η Πωλίνα. Τη στιγμή που οι παίκτες χωρίζονταν σε Μπλε και Κόκκινους, η Στέλλα παρακαλούσε η Μαρία να βρεθεί στην κόκκινη ομάδα, προκειμένου να μην είναι μαζί της.

Μιλώντας στην κάμερα του μαγειρικού διαγωνισμού, χαρακτήρισε τη Μαρία Μπέη «μαντάμ», ενώ δήλωσε για εκείνη: «Θύμισέ μου, ποια είναι η Μαρία; Α, η Μπέη! Δεν την είδα καθόλου, κάποια στιγμή εκεί που καθόμασταν όλοι χαλαροί όλοι στο σπίτι σαν τα λέσια, είδα μια μαντάμ να κυκλοφορεί. Εμφανίστηκε αυτή, περπατούσε αργά με ένα συνολάκι και με το μαλλί μπούκλα. Καλώς ήρθε». Στη συνέχεια, για το γεγονός ότι δεν της συστήθηκε καν, σχολίασε: «Από τη στιγμή που δεν ήρθε αυτή να μου συστηθεί δεν θα το κάνω εγώ».

Τον λόγο είχε και η νέα παίκτρια του διαγωνισμού, η Πωλίνα, η οποία με τη σειρά της ανέφερε για την Μπέη: «Αυτοί οι άνθρωποι θέλουν attention! Δείτε πώς κάνει, πώς μιλάει στις κάμερες, στους κριτές, πόσο make up έχει, περπατάει περίεργα. Έχει δέκα βαλίτσες, εγώ έχω μία. Κάνει λες κι είναι βασίλισσα και έρχεται και λέει με ύφος “συγγνώμη, πού μπορώ να αφήσω το ψάρι μου;”». Η Μαρία Μπέη από τη μεριά της ανέφερε για την αντιμετώπιση που είχε από τους άλλους παίκτες: «Κάποια άτομα δεν μου συστήθηκαν καν, δεν ξέρω τα ονόματά τους. Άλλοι ήρθαν, με βοήθησαν. Η Μαρία από την Κύπρο θυσίασε τον εαυτό της και άφησε το κρεβάτι της και πήγε με τα αγόρια. Μιλάμε με όλους εκτός από μία ξανθούλα, δεν θυμάμαι πώς τη λένε και μία Στέλλα, που την έμαθα ως “την κακιά του σπιτιού”». Δες περισσότερα στο παρακάτω απόσπασμα:
Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου.

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Comments are closed