Ο γυμναστής και πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης μίλησε για την προσωπική του ζωή, το Survivor αλλά και τις πικρίες που του έμειναν φεύγοντας από το παιχνίδι

Ο ίδιος αρχικά είπε: «Όταν ήμουν παιδί, δε μου άρεσαν καθόλου οι κανόνες. Ήμουν πολύ ντροπαλός και δεν προσέγγιζα καθόλου εύκολα τις κοπέλες. Την πρώτη φορά που πήγα να φιλήσω ένα κορίτσι, το είχα κάνει πρόβες όλο το βράδυ και τελικά όταν το αποφάσισα, αυτή γύρισε μάγουλο. Έρωτας είναι αυτό που σε βγάζει έξω από την τροχιά σου, φοβάμαι να εκτροχιαστώ πολύ. Έχω κλάψει σε χωρισμό και ρίχνω τα μούτρα μου. Σύνολο, με τα μέσα και τα έξω, είμαι σε σχέση 4 – 5 χρόνια».

Στην συνέχεια αναφερόμενος στα παιδικά του χρόνια, είπε: «Όταν ήμουν μικρός ήθελα να γίνω ποδοσφαιριστής. Δεν αφήνω τη γυμναστική. Η τηλεόραση είναι ένα σύστημα που δεν είναι εύκολο να σε αφομοιώσει. Έχει πτωτική πορεία γιατί δεν βλέπουμε καινούργια άτομα. Έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που περίμενα να με πάρει κάποιος τηλέφωνο, δεν έχω πλέον καμία προσδοκία».

Για τον Ηλία Μπόγδανο είπε: «Με τον Ηλία κάναμε πολύ παρέα μέσα στο παιχνίδι. Ακόμα και αν είχε άδοξο τέλος, δεν είμαι αυτός που θα βγω και θα πω κακή κουβέντα. Ο Τριαντάφυλλος βγαίνει και λέει την άποψή του είτε αρέσει είτε όχι. Όταν έβλεπα το Survivor 1 ο Βασάλος μου άρεσε. Αργότερα που τον γνώρισα, είδα κάτι άλλο. Όσο μεγαλώνω γίνομαι απόλυτος και θέλω όποιος είναι δίπλα μου να είναι 100% σίγουρος».

Τέλος αναφερόμενος στο ριάλιτι επιβίωσης είπε: «Έχω μία πικρία από το Survivor, απογοητεύτηκα από τον τρόπο που έφυγα. Το οικονομικό είναι ισχυρό κίνητρο για να πας, τα χρήματα που δίνουν είναι εξωπραγματικά. Όταν έχεις βιώσει ένα πρόγραμμα είναι σαν να βλέπεις ένα θέατρο γιατί ξέρεις τι γίνεται πίσω από τις κάμερες».

Περισσότερες εξελίξεις, υποθέσεις επεισοδίων, spoilers, φωτογραφικό υλικό και όσα θέλεις να ξέρεις για τις ελληνικές σειρές βρίσκονται στο youtube κανάλι GREEK TV σειρές και spoilers.

Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google Newsκαι μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου.