Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Απαντά στην Ιωάννα Μαλέσκου και «αδειάζει» την ομάδα της

Η πρώτη αντίδραση μετά τα σχόλια που θεωρήθηκαν «σεξιστικά»

Το τέλος της περασμένης εβδομάδας βρήκε την Ιωάννα Μαλέσκου ενοχλημένη από τα σχόλια που έκανε τόσο η Ηλιάνα Παπαγεωργίου όσο και η ομάδα της. Συγκεκριμένα, η ξανθιά παρουσιάστρια του ΣΚΑΙ θεώρησε την στιλιστική κριτική «σεξιστική» αλλά και ως μία «επίθεση από γυναίκα» προς το πρόσωπό της.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μίλησε στην εκπομπή «Ευτυχείτε» και έδωσε τη δική της εκδοχή, προσπαθώντας να αποστασιοποιηθεί από τα γεγονότα και να ξεκαθαρίσει πως «είμαι απλά παρουσιάστρια, δεν δημιουργώ το περιεχόμενο της εκπομπής». Αν και leader της εκπομπής, φάνηκε να μην υπερασπίζεται συνολικά τα σχόλια του πάνελ.

«Εγώ ήμουν ξεκάθαρη, με σεβασμό και αγάπη, και δε σχολίασα τίποτα παραπάνω από το ντύσιμό της» είπε αρχικά. «Ο καθένας το βλέπει με τα δικά του μάτια και κάνει ό,τι πιστεύω. Δεν μπορώ να πω τι έκανε και γιατί» συνέχισε.

Η αποστασιοποίηση ήρθε με αυτά τα λόγια ενώ απάντησε στον Νίκο Μουτσινά που σχολίασε το μπλερ χωρίς λόγο που μπήκε στη Μαλέσκου: «Εγώ είμαι παρουσιάστρια καταρχάς και όχι δημιουργός περιεχομένου, το γνωρίζουμε όλοι. Εγώ σχολίασα στιλιστικά αν μου άρεσε ή όχι. (…) Ο Νίκος δεν βάζει μπλερ και τα αφήνει όλα έτσι; Δεν είναι δουλειά μου. Είδα την εικόνα, προσπέρασα, σχολίασα, τέλος».

Θα ζητήσει συγγνώμη εκ μέρους της εκπομπής από την Ιωάννα Μαλέσκου; «Να μπω στη διαδικασία να στείλω μήνυμα αν έχω κάνει κάτι κακό, φυσικά. Παρουσιάζομαι όμως ως θύτης ενώ είμαι το θύμα. Δε θα ζητήσω συγγνώμη, όχι».

Δες αναλυτικά όσα είπε:

 

Μπες εδώ και βάλε αστεράκι στο YourTipster για να μαθαίνεις τα πάντα πριν απ’ όλους

 

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Comments are closed