Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Αναχωρεί για Κανάριες Νήσους για το «Love Island»

Τι θα δούμε στο νέο ριάλιτι του ΣΚΑΙ

Βασικό ριάλιτι του ΣΚΑΪ για τη νέα σεζόν θα είναι το «Love Island» και άμεσα αναμένεται και επίσημα να ανακοινωθεί η παρουσιάστριά του που δεν είναι άλλη από την Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Το μοντέλο πρόκειται να αναχωρήσει για τις Κανάριες Νήσους όπου θα γυρίζεται το ριάλιτι τέλη Αυγούστου καθώς το πρότζεκτ είναι σε λογική «Survivor» όσον αφορά στη μαγνητοσκόπηση και την προβολή δηλαδή back to back.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του reader.gr για την ώρα προβολής του, το κανάλι αποφάσισε να δώσει την ζώνη των 23.00 το βράδυ και με την κατάλληλη σήμανση ώστε να μην έχει «αποστειρωμένο» περιεχόμενο χωρίς αυτό βέβαια να σημαίνει σε καμία περίπτωση πως θα ακολουθηθούν οι τολμηρές εκδοχές του εξωτερικού. Τα κάστινγκ συνεχίζονται, υπάρχει δυσκολία και γι’ αυτό οι παραγωγοί της Silver Line Media Productions έχουν κάνει βουτιά στην «τράπεζα» συμμετοχών που είχαν από τα προηγούμενα ριάλιτι και κυρίως από τη «Φάρμα».

Αν και αρχικά είχαν αποκλειστεί οι λεγόμενοι επαγγελματίες παίκτες ριάλιτι τώρα δεν αποκλείεται να γίνει κάποια εξαίρεση για μεμονωμένες περιπτώσεις που όμως σίγουρα θα έχουν να δώσουν υλικό στο κομμάτι του ριάλιτι. Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου θα επιστρέψει στην Ελλάδα τον Δεκέμβριο οπότε και θα ξεκινήσει η προετοιμασία του «My Style Rocks».

Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου.

 

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Comments are closed