Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Αλλάζει ώρα η εκπομπή λόγω χαμηλής τηλεθέασης;

«Τη Σταματίνα και τη Μελέτη τις ρώτησαν που πάνε εξαιρετικά; Για να σωθεί η Ηλιάνα όλο αυτό;» είπε η Κατερίνα Καινούργιου

Οι χαμηλές πτήσεις του Pop Up με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου φαίνεται πως φέρνουν αλλαγές, σύμφωνα με την εκπομπή «Ευτυχείτε». Τα μονοψήφια νούμερα θορύβησαν τον σταθμό.

Επιστρέφει η «Ελένη», λοιπόν. Όχι η ίδια αλλά το concept της εκπομπής.

Ο Alpha ήθελε να αλλάξει το concept της εκπομπής που είχε η Ελένη Μενεγάκη αλλά φαίνεται πως αυτό δεν πέτυχε. Τώρα φαίνεται πως θα το επαναφέρουν για να ανεβάσουν την τηλεθέαση.

Σκέφτονται, επίσης, να επαναφέρουν την εκπομπή στο 13:00-15:00. Σε πρόσφατη σύσκεψη έγινε εισήγηση να μεταφερθεί το πρόγραμμα νωρίτερα. Η Σταματίνα Τσιμτσιλή να τελειώνει στις 10:30 όπως τα προηγούμενα χρόνια, μετά να παίρνει τη σκυτάλη η Ελεονώρα Μελέτη, μετά το δελτίο και η Ηλιάνα να βγαίνει στη 1 το μεσημέρι.

«Για να μην πέφτει πάνω στον Μουτσινά. Να πούμε ότι τα νούμερα τηλεθέασης για Alpha είναι χαμηλά. Τη Σταματίνα και τη Μελέτη τις ρώτησαν που πάνε εξαιρετικά; Για να σωθεί η Ηλιάνα όλο αυτό; Αυτές θέλουν να κάνουν τις αλλαγές για να σωθεί μια άλλη εκπομπή; Αν ήμουν η Σταματίνα ή η Μελέτη θα με ενοχλούσε» είπε η Κατερίνα Καινούργιου.

Δες τη συνέχεια του ρεπορτάζ με τις αλλαγές σε πρόσωπα και πράγματα στην εκπομπή της Ηλιάνας Παπαγεωργίου:

 

Μπες εδώ και βάλε αστεράκι στο YourTipster για να μαθαίνεις τα πάντα πριν απ’ όλους

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Comments are closed