Ηλιάνα Μαυρομάτη: «Όταν εισέπραττα πιο μικρή την αναγνωρισιμότητα των δικών μου, δεν ήταν εύκολο πράγμα»

«Πιο μικρή είχα την τάση να με τραβάει το μυστήριο, τώρα μεγαλώνοντας έχω αρχίσει να εκτιμώ το φως»

Η Ηλιάνα Μαυρομάτη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Ελένη» και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στη σειρά του Alpha, όπου και πρωταγωνιστεί «Αυτή η νύχτα μένει», αλλά και τους δισταγμούς που είχε στην αρχή για την τηλεόραση.

Η τηλεοπτική «Ζέτα» είπε αρχικά: «Είναι δύσκολο να πλησιάσεις κάθε ρόλο που έχει αντιφάσεις. Ενθουσιάστηκα όμως, γιατί είχα δει την ταινία του Παναγιωτόπουλου και μου άρεσε πολύ η ατμόσφαιρα του έργου. Ήθελα να μπω μέσα σε αυτό, μαγεύτηκα».

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στην τηλεόραση και δήλωσε πως ήταν κάτι, το οποίο τη φόβιζε αρχικά. «Φοβόμουν να μπω στην τηλεόραση, φοβόμουν το μέγεθος της έκθεσης. Όταν εισέπραττα πιο μικρή την αναγνωρισιμότητα των δικών μου, δεν ήταν εύκολο πράγμα», δήλωσε. Τέλος, μίλησε για τον εαυτό της και τις αλλαγές που έχει παρατηρήσει στον χαρακτήρα της, καθώς μεγαλώνει. «Πιο μικρή είχα την τάση να με τραβάει το μυστήριο, τώρα μεγαλώνοντας έχω αρχίσει να εκτιμώ το φως». Δες περισσότερα στο παρακάτω απόσπασμα:


Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου.

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Comments are closed