Η «Ιδιωτικότητα» είναι η σειρά του Netflix που θα εθιστείς αυτήν την περίοδο

Το κύριο ερώτημα είναι τι συμβαίνει στην ιδιωτική μας ζωή όταν γίνεται αντικείμενο δημόσιας συζήτησης

Το Intimacy είναι η νέα δραματική σειρά που μόλις κυκλοφόρησε στο Netflix και αφορά τις ζωές τεσσάρων γυναικών που ζουν ένα κυριολεκτικό εφιάλτη. Το δράμα ξεκινά με τη δημοσιοποίηση ενός σεξ βίντεο μιας πολιτικού με λαμπρό μέλλον, που διέρρευσε στα μέσα ενημέρωσης.

Τον πρωταγωνιστικό ρόλο της σειράς έχει αναλάβει η Itziar Ituño, που επιστρέφει στις οθόνες ροής μετά την εμφάνισή της στο La Casa de Papel. Στο Intimacy ωστόσο, η ηθοποιός είναι μία υποψήφια δήμαρχος που ονομάζεται Malen και πρέπει να αντιμετωπίσει ένα βίντεό της, σεξουαλικού περιεχομένου, που διέρρευσε και το οποίο όχι μόνο θέτει σε κίνδυνο την οικογένειά της αλλά και την καριέρα της.

Η ιστορία παρουσιάζει επίσης την Bego (την οποία υποδύεται η Patricia López Arnaiz). Πρόκειται για έναν αποφασιστικό χαρακτήρας που θέλει να καταλάβει την αλήθεια πίσω από την αυτοκτονία της αδερφής της. Η αδερφή της (Ane) είναι επίσης θύμα ενός διαδικτυακού εγκλήματος μετά τη δημοσιοποίηση ενός σεξουαλικού βίντεο στον χώρο εργασίας της.

Και οι δύο περιπτώσεις θέλουν να δείξουν τον πόνο που μπορεί να προκαλέσει αυτού του είδους το έγκλημα, αλλά και πώς μπορεί να επηρεάσει μια ζωή. Η Malen προσπαθεί να παραμορφώσει αυτή την κατάσταση αντιμετωπίζοντάς την κατά μέτωπο, αλλά υπάρχει μια ζοφερή αίσθηση με την κατανόηση ότι η Ane δεν είχε φωνή. Ο πρώιμος διάλογος είναι ισχυρός από την πρωταγωνίστρια που δηλώνει ότι έκανε συναινετικό σεξ στην παραλία και «αυτό είναι».

Η «Ιδιωτικότητα» εστιάζει κυρίως στη σκληρή φύση του εγκλήματος στον κυβερνοχώρο και πώς μπορεί να ανατρέψει τη ζωή ενός ατόμου. Αξιοποιεί και προβάλει μάλιστα τα συναισθήματα που έρχονται όταν διαρρέει μια ιδιωτική στιγμή, γεγονός που επιτυγχάνεται μέσα από τις εκπληκτικές ερμηνείες των πρωταγωνιστριών.

Και τα κύρια ερωτήματα που θέλει να θέσει η σειρά του Netflix είναι πως όταν πρόκειται για την ιδιωτικότητα, ποια είναι τα όρια; Τι συμβαίνει στην ιδιωτική μας ζωή όταν γίνεται αντικείμενο δημόσιας συζήτησης;

Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου

ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

Editor

Δημοσιογράφος που, αν και στην πραγματικότητα ζει στην Ελλάδα, του αρέσει να ταξιδεύει στον κόσμο. Τόσο κυριολεκτικά όσο και μέσα από σειρές, ταινίες αλλά και τη μόδα.

No Comments Yet

Comments are closed