Γρηγόρης Γκουντάρας: Ξέσπασε σε κλάματα με τα συγκλονιστικά λόγια της Δώρας Τσαμπάζη για τον Αλέξανδρο Νικολαΐδη

«Αν έγινε η δημοπρασία και πουλήθηκαν τα μετάλλια, αν γίνεται… να τα δώσουν πίσω στα παιδάκια του. Ο πατέρας τους ήταν γίγαντας»

Στην εκπομπή «Super Κατερίνα» παρουσιάστηκε απόσπασμα της συνέντευξης της συζύγου του αδικοχαμένου Αλέξανδρου Νικολαΐδη, Δώρας Τσαμπάζη, και ο Γρηγόρης Γκουντάρας φαίνεται να συγκινήθηκε αρκετά.

Ο παρουσιαστής σχολίασε αρχικά τα όσα άκουσε από την Δώρα Τσαμπαζή, λέγοντας: «Είδα χθες το βράδυ το απόσπασμα και έβαλα τα κλάματα. Υπέροχος άνθρωπος η Δώρα. Είπε σπουδαία λόγια». Ο Γρηγόρης Γκουντάρας, βλέποντας το απόσπασμα, δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του. «Αν έγινε η δημοπρασία και πουλήθηκαν τα μετάλλια, αν γίνεται… να τα δώσουν πίσω στα παιδάκια του. Ο πατέρας τους ήταν γίγαντας» είπε χαρακτηριστικά με τρεμάμενη φωνή. Δες περισσότερα στο παρακάτω απόσπασμα:


Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου.

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Comments are closed