Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Ο Ιάσωνας Τριανταφυλλίδης είναι κακόψυχος. Μου δημιουργεί απέχθεια»

«Ένας άνθρωπος που αντί να μεγαλώνει και να είναι γαλαντόμος, μεγαλώνει και είναι κακός»

Για τα αρνητικά σχόλια του Ιάσονα Τριανταφυλλίδη προς το πρόσωπό του, έδωσε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, ο οποίος ξεκαθάρισε ότι δεν τον αγγίζουν αυτά που είπε, καθώς πρόκειται για έναν κακόψυχο άνθρωπο που δεν έχει καμία καλή κουβέντα να πει για κανέναν.

Μεταξύ άλλων ο Ιάσονας Τριανταφυλλίδης είχε πει: «Δεν θέλω να δω τον Γρηγόρη Αρναούτογλου στην πρωινή ζώνη, για εμένα όμως δεν έχει σημασία σε ποια ζώνη θα είναι. Για μερικά πρόσωπα, όλες οι ζώνες είναι λάθος και για αυτό φοράνε τιράντες. Όποιος και να έχει μια διαφωνία με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, έχει δίκιο».

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό μας» και απάντησε: «Όταν όλα αυτά που λέγονται, λέγονται από έναν άνθρωπο που είναι τόσο… Μου δημιουργεί και μια αίσθηση απογοήτευσης αυτός ο άνθρωπος όσο μεγαλώνει. Οπότε όλη αυτή η απογοήτευση δε με αγγίζει καθόλου. Δηλαδή μιλάμε τώρα για έναν άνθρωπο που ούτε καν. Εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Και είναι και πολύ κακόψυχος. Δηλαδή ένας άνθρωπος αντί να μεγαλώνει και να είναι γαλαντόμος, μεγαλώνει και είναι κακός.

Οπότε αυτοί οι άνθρωποι που είναι κακόψυχοι και δεν έχουν μια καλή κουβέντα να πούνε και πάντα ψάχνουν να βρούνε το αρνητικό, μου δημιουργούν μια απέχθεια. Άρα αυτός ο τύπος ποτέ δε με συγκίνησε. Οπότε τα λόγια του όχι απλά δε με αγγίζουν, ούτε κατά διάνοια δηλαδή. Να είναι καλά, αλλά πάντα τον είχα κατατάξει στην κατηγορία των ανθρώπων που ήταν… Όταν πάει να αρχίζει να μιλάει και ειδικά να σχολιάζει είναι πολύ κακία και δε με ενδιαφέρουν οι κακοί άνθρωποι». Δες περισσότερα στο παρακάτω απόσπασμα:


Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου.

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Comments are closed