Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Τα χάπια για να χάσω τα κιλά με έφτασαν ένα βήμα πριν χάσω το μυαλό του»

«Στη δική μας δουλειά το τέλος μπορεί να έρθει πολύ σύντομα»

Συνέντευξη στο «Πρωινό» παραχώρησε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μέσα από το πλατό του “The 2Night Show”, με αφορμή την έβδομη πρεμιέρα του στην εκπομπή.

Ο παρουσιαστής μίλησε για αυτά τα επτά χρόνια αλλά αποκάλυψε ότι η συγκεκριμένη εκπομπή είναι αυτή με την οποία θα ήθελε να αποχαιρετήσει το τηλεοπτικό κοινό. «Αν θέλει ο Θεός, εμένα η ζωή μου θα ήθελα να κλείσει επαγγελματικά με αυτή την εκπομπή. Δεν θα ήθελα να τη σταματήσω. Όσα χρόνια μπορούσα να τη συνεχίσω και να τέλειωνε η καριέρα μου με αυτή την εκπομπή».

Στη συνέχεια, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής για την ανασφάλεια του επαγγέλματος αλλά και τα σχόλια που ακούγονται για τους παρουσιαστές και τις παρουσιάστριες. «Στη δική μας δουλειά το τέλος μπορεί να έρθει πολύ σύντομα. Ξεκινάς και του χρόνου μπορεί να μην έχεις πρόταση και εκεί να τελειώσει όλη η ιστορία. Κάνουμε ένα συμβόλαιο, τελειώνει στα δύο χρόνια και μετά μπορεί να μη σε θέλει κανένας. Τριάντα χρόνια ένσημα σε αυτή τη δουλειά ποτέ δεν είχα την άνεση με τη λογική ότι κάτι θα είναι πολύ σίγουρο γι’ αυτό και πάντα αγωνιζόμαστε και πάντα μηδενίζει το κοντέρ κάθε Σεπτέμβρη».

Συγκρίνοντας μάλιστα το επάγγελμά του με άλλα, ο Αρναούτογλου τονίζει «Για έναν παρουσιαστή μετά από 30 χρόνια δουλειάς λένε ότι πάλιωσε. Τώρα που αλλάζουν πολλά πράγματα, εύχομαι να αλλάξει αυτό και να αξιοποιήσουμε όλους τους ανθρώπους».

Επιπλέον, ο δημοφιλής παρουσιαστής αναφέρθηκε και στον τρόπο που προσπάθησε να χάσει κιλά και τελικά έφτασε ένα βήμα πριν χάσει το μυαλό του. Συγκεκριμένα ανέφερε: «Εγώ είπα τα πάντα. Τι συνέβη στη ζωή μου όλα αυτά τα χρόνια. Είπα για το πρόβλημα με τα κιλά μου. Είπα τι πήγα να πάθω με το φάρμακο που πήρα για να χάσω τα κιλά. Θα έκανα τα χειρότερα πράγματα που μπορεί να φανταστεί ένας άνθρωπος παίρνοντας αυτά τα φάρμακα, κόντεψα να χάσω το μυαλό μου», αποκάλυψε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.


 

Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Comments are closed