Γωγώ Μπρέμπου – «Ο Παράδεισος των Κυριών»: «Η σχέση της Όλγας με τον Σωτήρη είναι μονόδρομος»

Η «Όλγα» από τον «Παράδεισο των Κυριών» αποκαλύπτει τις καθηλωτικές εξελίξεις της σειράς

«Η Όλγα, η ηρωίδα που υποδύομαι φέτος στη σειρά “Ο Παράδεισος των Κυριών”, είναι μια γυναίκα η οποία έχει μεγαλώσει σε γυάλα. Δεν έχει χρειαστεί να δουλέψει. Ήταν από ένα πλούσιο σπίτι, πήγε εσωτερική σε σχολείο στην Ελβετία, 17 χρονών γνώρισε τον Αποστόλη, παντρεύτηκαν, έμεινε έγκυος, έκανε τον Πάρη, ένα παιδί που είναι σε ένα όριο συμπεριφορών λόγω συγκεκριμένης ψυχολογικής διαταραχής που έχει και δεν είχε ποτέ διαγνωστεί» δήλωσε στην αρχή της συζήτησης η Γωγώ Μπρέμπου.

«Το πλαίσιο είναι για εκείνη πάρα πολύ συγκεκριμένο μέχρι που γίνεται ασφυκτικό. Η σχέση της με τον Σωτήρη , είναι… μονόδρομος για την καρδιά της. Αν ήταν φίλη μου η Όλγα, με τη πρώτη φορά που θα μου έλεγε ότι ο άντρας της, της μιλά έτσι, της φέρεται τόσο άσχημα, θέλει να της φάει την περιουσία, θα της έλεγα να έρθει σπίτι μου, να μην τον ξαναπάρει τηλέφωνο και να μην του ξαναδώσει σημεία ζωής»

«Αυτό που με συγκινεί στην Όλγα, είναι ότι ενώ φαίνεται να έχει τα πάντα, δε μπορεί να κάνει ό,τι θέλει γιατί έχει μεγαλώσει σε ένα πολύ συγκεκριμένο πλαίσιο.. Εκείνη την εποχή τα διαζύγια δε βγαίνανε όπως σήμερα, υπήρχε και ο νόμος για τη μοιχεία…». Δες όσα αποκάλυψε για την αγαπημένη καθημερινή σειρά του ALPHA:
Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου.

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Comments are closed