Η πολυαναμενόμενη είσοδος των υποψήφιων μοντέλων στο σπίτι του GNTM 5 έγινε με ενθουσιασμό και εκτός από την model instructor, Mary Vitinaros, ακόμα ένα νέο πρόσωπο κάνει την εμφάνισή του. Ο Χρήστος Μπίρμπας συστήνεται στα κορίτσια ως ο νέος τους coach.

Ο Χρήστος ανήκει στη νέα γενιά του ελληνικού, ανδρικού μόντελινγκ και έχει συνεργαστεί σχεδόν με όλους τους γνωστούς Έλληνες σχεδιαστές. Έχει τελειώσει το τμήμα Μηχανολογίας στη Χαλκίδα και το άκρως αθλητικό του σώμα το χρωστάει στις ατελείωτες ώρες κολύμβησης, ένα άθλημα που ξεκίνησε από πολύ μικρός. Ο νέος coach του GNTM 5 έχει την εκπληκτική ικανότητα να μεταμορφώνεται ανάλογα με τι του ζητείται σε κάθε περίπτωση και να πειθαρχεί απόλυτα σε κάθε συνθήκη για να έχει το καλύτερο αποτέλεσμα. Αυτό ακριβώς θέλει να μεταδώσει και στις υποψήφιες, πειθαρχία, προσαρμογή, υψηλό αίσθημα εμπιστοσύνης στον εαυτό τους, προσήλωση στο στόχο. Ο Χρήστος θα βρίσκεται με τα κορίτσια, θα τα εμψυχώνει, θα τα στηρίζει, θα τους δίνει την απαραίτητη ενέργεια, ώστε να ανταποκριθούν με επιτυχία στις πιο σύγχρονες, απρόσμενες και απαιτητικές fashion δοκιμασίες, στο πιο ανατρεπτικό GNTM μέχρι σήμερα.

Η Mary και ο Χρήστος συνοδεύουν τις διαγωνιζόμενες στην εξερεύνηση του σπιτιού και οι πρώτες παρέες αρχίζουν να δημιουργούνται, ενώ διασκεδάζουν με τους coaches στην πισίνα. Ωστόσο, το fun time τελειώνει σύντομα καθώς ανακοινώνεται η πρώτη φωτογράφιση αποχώρησης.

Οι διαγωνιζόμενες συναντούν την ίδια μέρα, σχεδόν άυπνες, τους κριτές, Βίκυ Καγιά, Τάσο Σοφρωνίου και Γιώργο Καράβα, στην ταράτσα ενός από τα πιο ψηλά κτίρια στο κέντρο της Αθήνας και βλέπουν μια παραμυθένια σκηνή να εκτυλίσσεται μπροστά τους: σε ύψος 40 μέτρων από το έδαφος η Mary
Vitinaros κάνει κούνια με θέα το κενό!

Αρχικά, τίποτα δεν φαίνεται να ταράζει τις 21 υποψήφιες αλλά τα φαινόμενα απατούν, καθώς η Mary, ως επαγγελματίας μοντέλο, κάνει το challenge να φαίνεται εύκολο. Οι διαγωνιζόμενες φορώντας τα αέρινα φορέματα της Κάλιας Κοσσιέρη, που σχεδιάστηκαν αποκλειστικά για το GNTM 5, καλούνται
να φωτογραφηθούν αιωρούμενες πάνω στην κούνια από την Ιωάννα Τζετζούμη, για την πρώτη τους μεγάλη καμπάνια του νέου γαλλικού αρώματος Fame, Paco Rabanne.

Το ανανεωμένο GNTM 5 έχει ανεβάσει τον πήχη και οι απαιτήσεις των κριτών είναι τεράστιες, κάτι που γίνεται ξεκάθαρο με το «καλημέρα». Η πρώτη φωτογράφιση διαθέτει ακραία συναισθήματα και από τη μια ενθουσιάζει αλλά από την άλλη απογοητεύει τους κριτές, καθώς κάποιες διαγωνιζόμενες
τα βρίσκουν σκούρα! Μία παρεξήγηση γίνεται η αφορμή για αντιγνωμίες και το πλατό της επόμενης μέρας οδηγεί σε διαφωνίες και εντάσεις.

Η πρώτη αποχώρηση αποτελεί έκπληξη και τα μοντέλα, που παραμένουν στο GNTM 5, έχουν πάρει το πρώτο τους μεγάλο μάθημα: λίγο να αποσυντονιστούν, λίγο να ξεχαστούν, λίγο να πέσει η απόδοση, τις αντικαθιστά κάποια άλλη που το θέλει περισσότερο!

 

Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου.