GNTM: Ο Έντουαρντ πήγε στον Αρναούτογλου

«Αρκετές στιγμές ένιωθα ότι αδικούμαι στο GNTM» και όσα είπε για την καταγωγή του, το bullying στο σχολείο, το όνειρο του ποδοσφαίρου και τη ζωή μετά το παιχνίδι

Ο Έντουαρντ Στεργίου ήταν καλεσμένος στο The 2 Night Show της Τετάρτης και μίλησε για όλα. Για όσα ξέραμε για εκείνον αλλά και για κάποια που μας άνοιξε τώρα την «πόρτα». Όπως ότι στα 16 του είχε την ευκαιρία να παίξει για την ΑΕΚ, ωστόσο η τοπική ομάδα στην οποία ανήκε ζήτησε εξωπραγματικά χρήματα για να τον δώσει και τελικά του έκοψε τα φτερά.

Πάμε να δούμε αναλυτικά όσα είπε:

«Θα μπορούσα να πω ότι αρκετές στιγμές ένιωθα ότι αδικούμαι αλλά δεν ήθελα να σταθώ σε αυτό. Η λίγη εμπειρία που έχω αποκτήσει από τον χώρο της μόδας, έβλεπα ότι έχω λιγότερες ατέλειες και ήμουν σε χαμηλότερη κατάταξη. Θα συμβούλευα σε κάποιον που θέλει να μπει να είναι χαλαρός. Να κάνει αυτό που ξέρει να κάνει και να είναι εστιασμένος στη δουλειά του».

«Για τους πελάτες δεν παίζει ρόλο αν βγεις πρώτος. Γενικά έχω ακούσει ότι ο πρώτος έχει την κατάρα του νικητή και εύχομαι να μην το βιώσει ο Ηρακλής. Αν το δούμε σε εμένα κατά κάποιο τρόπο ισχύει. Έχω επαφές με παιδιά που έκανα παρέα και στο σπίτι. Ο Δημοσθένης και το Αντρέας».

«Ήθελα να σπουδάσω κάτι αλλά είδα ότι η ζωή μου θα ήταν πολύ βαρετή και μονότονη και έτσι έφυγα για Κίνα. Λογιστική ήθελα να κάνω, ξεκίνησα 2-3 μήνες και έφυγα. Δεν τα πάω καλά με τα μαθηματικά».

«Με αυτό το επάγγελμα δεν ξέρω μέχρι που θα με φτάσει. Είμαι αφοσιωμένος μόνο με αυτό, θα ήθελα να γίνω ηθοποιός, θα ήθελα να πάω σε δραματική σχολή για να δω αν μπορώ να το υποστηρίξω. Νιώθω ότι θα μπορούσα να το κάνω».

«Μιλάω αγγλικά, ουκρανικά και ρώσικα. Η μητέρα μου είναι από την Ουκρανία και ο μπαμπάς Έλληνας. Τριών χρονών ήρθα στην Ελλάδα. Στο δημοτικό βίωνα κάποια σκηνικά bullying, επειδή δεν ήξερα τη γλώσσα, ακόμα και τα φαγητά ήταν άλλα. Κάθε τι διαφορετικό με απομάκρυνε από τα άλλα παιδιά. Τα πρώτα χρόνια ήταν δύσκολα».

«Το θέμα του bullying πρέπει να το κοιτάξουμε στην πηγή του προβλήματος. Δεν έχω αδέρφια. Γενικά ήμουν ένα εσωστρεφές παιδί, μου ήταν δύσκολο να ενταχθώ σε κοινωνικές ομάδες. Στάθηκα στα πόδια μου όταν άρχισα να ταξιδεύω. Το βασικό μου χαρακτηριστικό ήταν ότι ήμουν κλειστός χαρακτήρας».

«Θα ήθελα να παραμείνω άνετος και εξωστρεφής πλέον, μπορώ να ενταχθώ σε κοινωνικές ομάδες που γνωρίζω πρώτη φορά. Μου αρέσει να μαθαίνω. Κάτι που θα ήθελα να αλλάξω, όταν βλέπω κάτι αρνητικό εστιάζω και προσπαθώ να το αλλάξω. Μου αρέσει να ακούω τα αρνητικά, δεν τα απορρίπτω, το αφήνω στο μυαλό μου και το δουλεύω».

«Είναι ωραίος τύπος ο μπαμπάς, γι αυτό κάνουμε παρέα. Το βλέπω κι από φίλους ότι δεν είναι σύνηθες να έχεις καλές σχέσεις με τους γονείς σου. Τη μαμά δεν τη βλέπω πολύ, έχουν χωρίσει. Με μεγάλωσαν και με το που άνοιξα τα φτερά μου χώρισαν. Ζει στην Ουκρανία, μιλάμε στο τηλέφωνο λέμε τα νέα μας, χαίρεται πολύ. Η Ουκρανία για μένα είναι οι δικοί μου άνθρωποι. Αυτοί με συνδέουν, δεν έχω άλλα κοινά. Στην Ελλάδα είναι αλλιώς τα πράγματα, οι άνθρωποι, είμαστε πιο ζεστοί. Η Ελλάδα είναι η βάση μου το λιμάνι μου. Μου αρέσει να ταξιδεύω αλλά πάντα θέλω να γυρνάω εδώ».

«Πήρα αυτό που ήθελα από το GNTM και περισσότερα από ότι περίμενα. Το πιο σημαντικό είναι η αποδοχή από τον κόσμο γι αυτό που είσαι, για την προσωπικότητά σου».

«Αυτό που έχω δει από τα reality ο κόσμος φανατίζεται και κρίνει πιο εύκολα από αυτό που βλέπει. Από την προσωπική μου εμπειρία, τα παιδιά αυτό που έβγαλαν, αυτό ήταν. Εκτός από κάποια παιδιά που άλλο έδειχναν μπροστά από τις κάμερες και πίσω, έβγαζαν αυτό που ήταν».

«Με αντιμετωπίζουν σαν να με ξέρουν και πλέον τους αντιμετωπίζω κι εγώ. Είναι πιο εύκολο και για εκείνους που μπορεί να νιώθουν αμήχανα».

«Από 7-8 χρονών ήταν όνειρό μου να γίνω ποδοσφαιριστής. Έφτασα στο σημείο να υπογράψω με μια μεγάλη ομάδα Α’ Εθνικής. Συνέβη το κλασσικό, η ομάδα που ήμουν δεν μου έδωσε ποτέ το δελτίο και εκεί τελείωσαν όλα. Ήταν μια τοπική ομάδα. Μπαίνει μια υπογραφή από τον γονέα και ισχύει μέχρι 18 χρονών. Ζήτησαν παράλογα χρήματα για να με δώσουν. Τότε έφτασα σε αποστροφή και έλεγα δεν θέλω να το βλέπω. Η ΑΕΚ με ζήτησε».

Δες τη συνέντευξη στα παρακάτω αποσπάσματα:

 

 

 

Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου.

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Comments are closed