«Γης Μαδιάμ» με τους κριτές στο Fame Story: «Σέβομαι τον άνθρωπο, είτε είναι Ρομά, gay κλπ»

«Διαφωνώ με την ιεραρχία. Τον σεβασμό τον εμπνέει ο άλλος» – «Η λατρεία των τίτλων, έχει επιτρέψει για πολλά χρόνια να υπάρχουν κακοποιητικές συμπεριφορές»

Με αφορμή την ένταση ανάμεσα στον Γ. Θεοφάνους και την Άννα, οι κριτές εξέφρασαν διαφορετικές απόψεις. «Δεν είναι όλα επανάσταση καλέ μου», απάντησε ο Γιώργος Θεοφάνους στον Light.

Ο Νίκος Κοκλώνης θέλησε να εξηγήσει, δεν τα είπε σωστά, η Άννα αντέδρασε, ο Γιώργος Θεοφάνους πήρε τον λόγο, είπε τι έχει γίνει και τόνισε: «Μην το μεγαλώνουμε το θέμα». «Περιμένω από κάποιον σπουδαστή να σέβεται τους καθηγητές του, τον μικρό να σέβεται τον μεγαλύτερο», συνέχισε ο Γιώργος Θεοφάνους. «Το χιούμορ που έκανα δεν είναι ότι δεν σε σεβόμουν», της εξήγησε.

«Αν σας προσέβαλα συγγνώμη, αλλά τα λόγια μου τα εννοώ», απάντησε η Άννα. «Ο καθένας μπορεί να εκτίθεται όπως θέλει», κατέληξε ο Αντώνης Ρέμος, όμως η κουβέντα δεν ολοκληρώθηκε εκεί.

«Διαφωνώ με την ιεραρχεία. Τον σεβασμό τον εμπνέει ο άλλος», πρόσθεσε η Άννα και ο Light χειροκρότησε. «Αφήνεις υπονοούμενο ότι δεν σου εμπνέω σεβασμό», είπε ο Γιώργος Θεοφάνους. «Ο καθένας δείχνει τη μαγκιά του όπως θέλει. Μην τραβάς το σπαθί στην κάθε κουβέντα», επεσήμανε ο Αντώνης Ρέμος.

Ο Γιώργος Αρσενάκος πήρε θέση: «Μπορεί να είχες δίκιο, αλλά ήσουν λίγο επιθετική. Το δίκιο της στο τραγούδι το κέρδισε. Ήσουν λίγο πιο πίσω από τον ρυθμό». «Με τούτα και με εκείνα προσπαθώ να θυμηθώ πώς τραγούδησε η Άννα. Ήσουν εντυπωσιακή. Πρέπει να είσαι ο εαυτός σου 100%. Δεν είδα τι έγινε, αλλά να μείνεις ο εαυτός σου γιατί αυτό αγαπάει ο κόσμος. Πρέπει να σεβόμαστε τους πάντες και ο ένας τον άλλον», τόνισε η Ελένη Φουρέιρα.

«Ήσουν τρομερή, μπράβο! Την προηγούμενη εβδομάδα λίγο με στεναχώρησες. Αυτή τη βδομάδα τους πήρες τα σώβρακα», είπε για την ερμηνεία ο Light. «Έχουν δώσει οι καθηγητές τα επόμενα τραγούδια και τα επόμενα θα τα δώσετε οι κριτές», ανακοίνωσε ο Νίκος Κοκλώνης.

«Ένα μεγάλο σαράουντ στον κ. Θεοφάνους. Μου αρέσει η περσόνα του. Τρέφω σεβασμό προς εκείνον. Υπάρχει σε αυτή τη χώρα μια μανία με τους τύπους. Αυτά εδώ τα πράγματα, η λατρεία των τίτλων, έχει επιτρέψει για πολλά χρόνια να υπάρχουν κακοποιητικές συμπεριφορές. Δεν το λέω για τον κ. Θεοφάνους. Πρέπει όλοι να σεβόμαστε τους ανθρώπους, άσχετο με το τι είναι ο καθένας», ξεκαθάρισε ο Light. Ο Νίκος Κοκλώνης μπήκε στην κουβέντα, ήρθε σε αντιπαράθεση με τον Light και προσπάθησε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους.


Περισσότερες εξελίξεις, υποθέσεις επεισοδίων, spoilers, φωτογραφικό υλικό και όσα θέλεις να ξέρεις για τις ελληνικές σειρές βρίσκονται στο youtube κανάλι GREEK TV σειρές και spoilers.

Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου.

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Comments are closed