Καλεσμένος στην εκπομπή “Love it” της Ιωάννας Μαλέσκου βρέθηκε ο Γιωρίκας Πιλίδης, ο οποίος αναφέρθηκε στο περιστατικό που συνέβη μέσα στο Σαββατοκύριακο, στην εκπομπή της Κατερίνας Καραβάτου. Συγκεκριμένα ο πρωταθλητής πάλης αναφέρθηκε στο ξέσπασμά του και στα κλάματα που έβαλε καθώς συνομιλούσε με τον δικηγόρο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πάλης και τόνισε πως “Μου την είχαν στημένη”.

Ο Γιωρίκας Πιλίδης είχε βρεθεί στο πλατό της εκπομπής «Τι λες τώρα» για να μιλήσει σχετικά με τον αποκλεισμό του από τους Μεσογειακούς Αγώνες με τον Αντιπρόεδρο της Ομοσπονδίας Πάλης να αναφέρει πως αθλητής δεν είχε ενημερώσει την Ομοσπονδία για την συμμετοχή του στο Survivor. Προσέθεσε μάλιστα ότι όταν τον κάλεσαν να συμμετάσχει στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα και εκείνος αρνήθηκε, ενώ ο Πιλίδης ξέσπασε λέγοντας «Πότε είχα εγώ γιατρό, μας κοροϊδεύουν μέσα στα μούτρα μας. Δε μπορώ να το βλέπω αυτό το πράγμα. Σας παρακαλώ. Θα μου λέει ψέματα αυτός ο άνθρωπος που δεν τον γνωρίζω καν; Σας παρακαλώ πραγματικά» και ζήτησε να αποχωρήσει από την εκπομπή.

Ο πρώην παίκτης του Survivor εξήγησε στο “Love it” τους λόγους που βγήκε εκτός εαυτού κατά τη διάρκεια της συνομιλίας του με το δικηγόρο της ΕΛΟΠ και έριξε ευθύνες και στην παραγωγή της εκπομπής, εξαιρώντας την παρουσιάστρια. «Θεώρησα ότι μου την είχαν στημένη, εκτός από την κυρία Καραβάτου. Την είδα την κυρία Καραβάτου ότι ένιωσε αμήχανα και μου μίλησε και μετά», είπε αρχικά ο Πιλίδης. Εκεί, η Ιωάννα Μαλέσκου και η ομάδα της θέλανε να ξεδιαλύνουν το τοπίο.

Στη συνέχεια των δηλώσεών του μάλιστα επεσήμανε ότι «Δε γίνεται να βγαίνω εγώ και να μιλάω με τον δικηγόρο της ΕΛΟΠ. Εκτός αυτού, χθες ανακάλυψα φωτογραφίες με αγκαλιές του κυρίου που καθόταν δίπλα μου με τους ανθρώπους της ΕΛΟΠ. Είναι συνεργάτης τους» είπε ο παγκόσμιος πρωταθλητής πάλης. Δες όσα είπε:


 

Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου