Την δική του τραυματική εμπειρία από την επαφή με τον Πέτρο Φιλιππίδη μετέφερε στο MEGA ο ηθοποιός Γιώργος Ψάλτου. Ο ηθοποιός μίλησε για  περιστατικά ξυλοδαρμού κατά την διάρκεια της παράστασης «Φον Δημητράκης» λέγοντας πως αυτό που τον κινητοποίησε να μιλήσει ήταν η πρώτη καταγγελία της Ζέτας Δούκα.

Η πρόθεσή του ήταν να κινηθεί απολύτως θεσμικά και θεωρεί ότι το εξώδικο που έστειλε ο κ. Φιλιππίδης, στον δικηγόρο του κ. Ψάλτου, Γιώργο Γεράρη, απευθύνεται αποκλειστικά στο πρόσωπό του. Ο ίδιος μάλιστα υποστηρίζει τα λεγόμενά του τονίζοντας πως όσα καταγγέλλει δεν έχουν ίχνος ψέματος ή υπερβολής. «Έτρεμα τη στιγμή που θα βγω στη σκηνή».

Η συνεργασία τους με τον Πέτρο Φιλιππίδη, είπε πως ξεκίνησε το 2013 σαν εξωτερικός συνεργάτης και στη συνέχεια ανέβασαν την παράσταση «Φον Δημητράκης». Καθόλη τη διάρκεια της πρώτης σεζόν, ο Γιώργος Ψάλτου δεχόταν ανελέητο ξύλο επί σκηνής από τον Πέτρο Φιλιππίδη, κάτι βέβαια που δεν γινόταν αντιληπτό στο κοινό που παρακολουθούσε. Από τις κακουχίες μάλιστα ο ηθοποιός έπαθε θλάση και φλεγμονή, όπου λόγω της δεινής οικονομικής του κατάστασης έπρεπε να υπομείνει. Υπήρχαν μάλιστα στιγμές που δεν μπορούσε να το αντιμετωπίσει λέγοντας χαρακτηριστικά «Καθόμουν γιατί η ανάγκη είναι ο εχθρός της ελευθερίας».

Σύμφωνα με τις περιγραφές του Ψάλτου, ο Πέτρος Φιλιππίδης συνέχισε να τον χτυπά την ώρα των παραστάσεων, ενώ προσπάθησε να τον βγάλει ακόμα και τρελό. Οι πρακτικές του άλλαζαν κατά τη διάρκεια της σεζόν, από χτυπήματα με τηλέφωνο στον ώμο, μέχρι σπρωξιές και γονατιές. Η παράσταση συνεχίστηκε και για δεύτερη χρονιά με την κατάσταση να έχει ηρεμήσει σε έναν βαθμό μέχρι τα τέλη της σεζόν και της προ τελευταίας παραστάσης όπου ο Πέτρος Φιλιππίδης χτύπησε ανελέητα τον κ. Ψάλτου έξω από το καμαρίνι του με αρκετούς συναδέλφους να προσπαθούν να τον ηρεμήσουν.

Δες τα σχετικά videos:

https://www.youtube.com/watch?v=DJiKGDxgMbE

https://www.youtube.com/watch?v=hQSg63GVM8c

Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου.