Γιώργος Μπένος για Maestro: «Από τη μία λήψη στην άλλη ξέσπασα σε κλάματα. Σταμάτησα το γύρισμα και έκατσα σε μία γωνία»

«Έκλαιγα και σκεφτόμουν ότι αυτή τη σκηνή την κάνουμε για τη μυθοπλασία…Με ζόρισε ψυχικά αυτή η σκηνή»

Στην εκπομπή “Dot” βρέθηκε καλεσμένος ο Γιώργος Μπένος, που έγινε ευρύτερα γνωστός μέσα από τη συμμετοχή του στη σειρά “Maestro” και αναφέρθηκε στη σκηνή που τον δυσκόλεψε περισσότερο και ζήτησε να διακόψουν το γύρισμα.

Ο νεαρός ηθοποιός, κάθισε στον καναπέ της εκπομπής και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στις σπουδές του και στην πορεία του στο χώρο της υποκριτικής, καταλήγοντας στο ρόλο του Σπύρου, που υποδύθηκε στο “Maestro”. «Δεν έχω συνειδητοποιήσει ακόμα ότι η σειρά μπήκε στο Netflix. Ευτυχώς που συνέβη, γιατί όντως μία πολύ ωραία δουλειά, το βλέπαμε από την αρχή ότι έχει πολλά να δώσει. Αλλά είναι αρκετά περίεργο. Λαμβάνω πολύ θετικά μηνύματα, η οικογένειά μου είναι περήφανη, με στήριζε από την αρχή» δήλωσε ο ηθοποιός.

Στη συνέχεια ωστόσο ανέφερε πως υπήρξε μια σκηνή που τον δυσκόλεψε ιδιαίτερα, με αποτέλεσμα να τον πιάνουν τα δάκρυα και να απομακρύνεται από το σετ. «Η σκηνή που με δυσκόλεψε περισσότερο στο Maestro ήταν αυτή της βίας από τον Χαράλαμπο, δηλαδή τον τηλεοπτικό μου πατέρα, τον οποίο υποδύεται ο Γιάννης Τσορτέκης. Θυμάμαι πολύ έντονα αυτή τη σκηνή. Από τη μία λήψη στην άλλη ξέσπασα σε κλάματα. Σταμάτησα το γύρισμα και έκατσα σε μία γωνία» είπε ο Μπένος και συνέχισε.

«Η σκηνή ήταν πολύ έντονη και επικράτησε απόλυτη ησυχία στο γύρισμα. Έκλαιγα και σκεφτόμουν ότι αυτή τη σκηνή την κάνουμε για τη μυθοπλασία. Με σόκαρε όταν συνειδητοποίησα ότι υπάρχει αυτή η βία σε κάποια σπίτια. Με ζόρισε ψυχικά αυτή η σκηνή» ανέφερε σχετικά με τα περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας που συμβαίνουν στην κοινωνία μας.

Όσον αφορά το χαρακτήρα που υποδύθηκε, ο Γιώργος Μπένος ανέφερε ότι οι συντελεστές της σειράς ήταν αρκετά υποστηρικτικοί προς τον ίδιο: «Ο ρόλος μου έχει πολλές απαιτήσεις αλλά ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, όπως και όλοι οι συνάδελφοι ήταν πολύ υποστηρικτικοί. Τα γυρίσματα κύλησαν πολύ όμορφα».


Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου

ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

Editor

Δημοσιογράφος που, αν και στην πραγματικότητα ζει στην Ελλάδα, του αρέσει να ταξιδεύει στον κόσμο. Τόσο κυριολεκτικά όσο και μέσα από σειρές, ταινίες αλλά και τη μόδα.

No Comments Yet

Comments are closed