Γιώργος Λιανός: «Το Survivor All Star θα είναι το κλείσιμο ενός κύκλου»

«Το θέμα του Ντάνου έχει απομακρυνθεί λίγο»

Στην εκπομπή “Το Πρωινό” μίλησε ο Γιώργος Λιανός, ο οποίος προχώρησε σε αποκαλύψεις σχετικά με το Survivor All Star και τις προετοιμασίες των παικτών που πραγματοποιούνται αυτήν την περίοδο.

Ο παρουσιαστής του ριάλιτι επιβίωσης ανέφερε ότι το στάδιο της παραγωγής βρίσκεται στα εργομετρικά τεστ, που ελέγχει τους υποψήφιους παίκτες ως προς την αντοχή τους. Πρόσθεσε μάλιστα ότι μέχρι στιγμής κανείς δεν έχει κοπεί. «Κάνουμε εργομετρικά τεστ για να δούμε ότι είμαστε αρχικά όλοι καλά, αλλά και την κατάσταση των παικτών. Οι παίκτες είναι παραπάνω από τον αριθμό που θέλαμε. Δεν έχει κοπεί κανένας παίκτης γιατί είναι όλοι σε καλή φυσική κατάσταση. Για να ξεκινήσει το παιχνίδι χρειάζονται 24 παίκτες και για να ολοκληρωθεί παραπάνω. Είμαστε κοντά στο να κλείσουμε τα εισιτήριά μας για να αναχωρήσουμε. Εύχομαι να κάνουμε γιορτές εδώ» δήλωσε ο παρουσιαστής.

Επιπλέον, ο Λιανός είπε πως θα δημιουργηθεί ένα τελικό αποτέλεσμα που το κοινό δεν περιμένει ενώ τόνισε πως με το Survivor All Star ένας κύκλος θα κλείσει. «Εύχομαι ο Τριαντάφυλλος να είναι μέσα γιατί έχει γράψει αρκετά στο Survivor. Πιστεύω ότι το All Star θα είναι το κλείσιμο ενός κύκλου. Πιστεύω θα έχουμε αρκετές ανατροπές και θα δούμε παίκτες που δεν τους έχουμε στο μυαλό μας. Δεν θέλω να είμαι κοντά στους παίκτες και αυτός είναι ο λόγος που δεν κάνω και παρέα. Δεν έχω καταλάβει τι έχει γίνει με τον Ντάνο. Το θέμα του έχει απομακρυνθεί λίγο. Το καινούργιο κράμα που θα δημιουργηθεί με τους χαρακτήρες θα είναι εκρηκτικό» είπε κλείνοντας.


 

Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου.

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Comments are closed