Ο Γιώργος Λιάγκας μιλά για τη σχέση Μενεγάκη-Ουγγαρέζου: «Βλέπω ότι εκεί που ήταν συμπαρουσιαστής, τώρα…»

«Στην “Ελένη” γίνονται καψόνια;» – «Ήταν πρώτη θέση στο πάνελ και τώρα εκδιώχθηκε»

Για τις αλλαγές στη συνεργασία της Ελένης Μενεγάκης με το Δημήτρη Ουγγαρέζου μίλησε ο Γιώργος Λιάγκας μέσα από τον τηλεοπτικό αέρα του “Πρωινού” χαρακτηρίζοντας «καψόνια» τις μετακινήσεις του Ουγγαρέζου από την εκπομπή.

Συζητώντας για τη τηλεοπτική συνύπαρξη των δύο ανθρώπων, ο Λιάγκας επεσήμανε πως από συμπαρουσιαστής της εκπομπής κατέληξε να εμφανίζεται σε μία πεντάλεπτη στήλη. «Βλέπω ότι εκεί που ήταν συμπαρουσιαστής ο Ουγγαρέζος, σιγά σιγά στο πάνελ πήγαινε μια θέση αριστερά, μια θέση αριστερά…». Το λόγο σε εκείνο το σημείο πήρε ο παλιός συνεργάτης της Μενεγάκη, Τάσος Τεργιάκης τονίζοντας πως «Βαριά κουβέντα αυτό. Συμπαρουσιαστής δεν είναι κανένας στην εκπομπή της Ελένης. Η Ελένη παρουσιάζει την εκπομπή».

Στη συνέχεια, ο Λιάγκας διευκρίνισε πως «Ήταν πρώτη θέση στο πάνελ και τώρα εκδιώχθηκε από το πάνελ και κάνει μια ωραία στήλη πεντάλεπτη δικιά του. Υπήρχαν εκπομπές που δεν εμφανίστηκε καθόλου… Σαν καψόνι. Στην “Ελένη” γίνονται καψόνια;» λαμβάνοντας την απάντηση του Τεργιάκη: «Εγώ 10 χρόνια εκεί δεν είχα κανένα καψόνι εναντίον μου».


 

Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου

ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

Editor

Δημοσιογράφος που, αν και στην πραγματικότητα ζει στην Ελλάδα, του αρέσει να ταξιδεύει στον κόσμο. Τόσο κυριολεκτικά όσο και μέσα από σειρές, ταινίες αλλά και τη μόδα.

No Comments Yet

Comments are closed