Γιώργος Λιάγκας για Νίκο Μουτσινά: «Δεν τον υποχρεώνει κανείς να με βλέπει»

«Βγαίνει συνέχεια και με λέει δεινόσαυρο»

Ο Νίκος Μουτσινάς και ο Γιώργος Λιάγκας φαίνεται να έχουν μια τηλεοπτική κόντρα μεταξύ τους και τελευταία σχολιάζουν ο ένας τον άλλο, μέσα από τις εκπομπές που παρουσιάζουν.

Ο παρουσιαστής του «Καλό Μεσημεράκι» απάντησε και πάλι σε όσα είπε ο Γιώργος Λιάγκας στο «Πρωινό», αναφορικά με τον γιο του και όσα του εξηγεί για την επικαιρότητα.

«Τώρα εδώ δεν ξέρω τι να πω… Τι ηλικία έχει ο γιος του; 11. Δεν είμαι και γονιός, οπότε δε μπορώ να πω και πολλά. Υπάρχουν θεματολογίες, δεν χρειάζεται να τα ξέρει όλα αυτά το παιδάκι. Μπορεί να του μιλήσει για τους δεινόσαυρους» είπε ο Νίκος Μουτσινάς στις 14 Δεκεμβρίου.

Ο δημοσιογράφος απάντησε στον αέρα της δικής του εκπομπής στον Νίκο Μουτσινά, λέγοντας: «Προσέξτε να δείτε! Επειδή ο Μουτσινάς είναι κωμωδός, και επειδή συνηθίζεται να τα συγχωρούμε όλα και ό,τι κι αν λέει να το θεωρούμε χιούμορ. Οκ! Ο καθένας το παίρνει όπως θέλει. Τώρα υπάρχουν δύο ειδών τρόποι να απαντήσεις: ο ένας είναι ο χιουμοριστικός. Βγαίνει συνέχεια και με λέει δεινόσαυρο, θέλοντας να πει ότι είναι πολύ μεγάλος για να κάνω τηλεόραση. Πίστεψέ με, δεν είμαι. Είμαι πολύ μικρός σε σχέση με άλλους. Αν με έχει βαρεθεί ο ίδιος, δεν τον υποχρεώνει κανείς να με βλέπει».

«Θέλω να του πω, δε, ότι ο δεινόσαυρος απαντώντας ως κωμωδός με χιούμορ είναι το πιο δημοφιλές ζώο που έχει περάσει ποτέ από αυτόν τον πλανήτη. Άρα καλό είναι να είμαστε δεινόσαυροι, να μας αγαπάνε και να μας θέλουν τόσο ακόμα και μετά τον θάνατό μας και την εξαφάνισή μας. Εύχομαι στον Νίκο που δεν είναι πατέρας και του εύχομαι να γίνει άμα θέλει, επειδή έχει αγωνίες για το τι συζητάω εγώ με τα παιδιά μου και για το που θα πάω, να τον καθησυχάσω σήμερα, λέγοντάς του ότι όταν πρόσφατα πήγα με τα παιδιά μου στο Λονδίνο, πήγαμε σε μία καταπληκτική έκθεση με δεινοσαύρους. Μιλάμε και για δεινοσαύρους» πρόσθεσε.

Τέλος, ο Γιώργος Λιάγκας επισήμανε: «Επειδή κάποια στιγμή μπερδευόμαστε οι άνθρωποι στην πορεία μας. Και δεν το λέω για τον Μουτσινά. Είναι άλλο πράγμα το χιούμορ και η σάτιρα και άλλο η κακία και το κόμπλεξ». Δες περισσότερα στα παρακάτω αποσπάσματα:

Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου.

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Comments are closed