Γιώργος Λιάγκας για influencers: «Είναι λάθος να δίνουμε υπόσταση στους ανθρώπους που δεν καθορίζουν την ατζέντα της κοινωνίας»

«Λένε “θα πάρουμε αυτόν που έχει 1 εκ. followers”. Γελώ από μέσα μου όταν μου λένε να τους πω την άποψή μου. Είναι άλλο οι followers και άλλο η πραγματική κοινωνία στην οποία απευθυνόμαστε, γνωριζόμαστε και έχουμε κρατήσει μία σχέση μίσους, πάθους, αγάπης, 30 χρόνια»

Το δικό του μήνυμα θέλησε να στείλει ο Γιώργος Λιάγκας μέσα από την εκπομπή του και αφορούσε για άλλη μια φορά τους influencers αλλά και την τηλεθέαση.

Ο παρουσιαστής ξεκίνησε λέγοντας: «Είναι λάθος να δίνουμε υπόσταση στους ανθρώπους που δεν καθορίζουν την ατζέντα της κοινωνίας. Έχω περάσει κι εγώ την αρρώστια -παιδική ευτυχώς, ούτε ντεπονάκι δεν πήρα- του να με ενδιαφέρει τι γράφουν τα social media. Απηχούν την άποψη 2-3 χιλιάδων ανθρώπων με κακίες και κόμπλεξ που όποιον δουν και ξεχωρίζει θέλουν να τον κοντύνουν γιατί θεωρούν ότι αδίκως ξεχώρισε». Συνέχισε λέγοντας: «Αυτό κάνει το διαδίκτυο. Η κοινωνία είναι διαφορετική. Δες τε το και στην τηλεόραση. Υπάρχουν άνθρωποι που κάνουν εκπομπές και έχουν τεράστια δύναμη στα social media. Αυτό το πράγμα δεν αποτυπώνεται και στην τηλεθέαση. Γιατί άραγε; Και απευθύνομαι και στα τηλεοπτικά στελέχη. Λένε “θα πάρουμε αυτόν που έχει 1 εκ. followers”. Γελώ από μέσα μου όταν μου λένε να τους πω την άποψή μου. Είναι άλλο οι followers και άλλο η πραγματική κοινωνία στην οποία απευθυνόμαστε, γνωριζόμαστε και έχουμε κρατήσει μία σχέση μίσους, πάθους, αγάπης, 30 χρόνια». Δες περισσότερα στο παρακάτω απόσπασμα:


Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου.

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Comments are closed