Γιώργος Καράβας VS Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Απαντάει στα αρνητικά σχόλια

Το υπονοούμενο για τις δουλειές που έχει κάνει η Ηλιάνα στο εξωτερικό αλλά κανείς δεν έχει δει ούτε μία: «Έχω κάνει μεγάλες καμπάνιες, με υλικό που το αποδεικνύει»

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μπορεί φέτος να βρίσκεται εκτός GNTM αλλά σε κάθε ευκαιρία σχολιάζει τις εξελίξεις. Όλα ξεκίνησαν στο επεισόδιο της Τρίτης με την κόντρα του coach με τους παίκτες και την Ηλιάνα να λέει την επόμενη μέρα ότι «ο σεβασμός κερδίζεται».

Σχολιάζοντας το περιστατικό της ποινής στους παίκτες λόγω έλλειψης σεβασμού στον Γιώργο Καράβα, η Ηλιάνα είπε: «Όταν έχεις δώσει το θάρρος από μόνος σου στα παιδιά και τους βάζεις μια δοκιμασία και λες θα αποφασίσω εγώ αντικειμενικά… Που το δέχομαι ότι αποφάσισε αντικειμενικά. Και είναι το ταίρι σου δίπλα σου με τα τάμπλετ, είσαστε φίλοι και μετά την άλλη μέρα του λες “εγώ είμαι coach και δεν πρέπει να μιλάτε έτσι”. Δε μπορείς να απαιτείς από τους άλλους όταν τους έχεις αφήσει να μπουν στον χώρο σου και μιλάτε λες και είσαστε φίλοι και πίνετε καφέ, να απαιτείς ξαφνικά τον σεβασμό τους και να μη μιλάνε. Τον σεβασμό τον κερδίζεις».

Ο Γιώργος Καράβας απάντησε: «Αυτό που είχα να κάνω ήταν να αναδείξω τον εαυτό μου και να βγάλω τις γνώσεις και την εμπειρία μου πάνω στο αντικείμενο που λέγεται μόδα. Έχω κάνει Tom Ford, Armani, πελάτες οι οποίοι είναι μεγαθήρια στο χώρο. Και έχω υλικό που αποδεικνύεται εμπράκτως το τι έχω κάνει».

Τι γνωρίζει για τις δουλειές που έχει κάνει η Ηλιάνα στο εξωτερικό αλλά κανείς δεν έχει δει καμία;  «Δεν γνωρίζω. Το κορίτσι για να λέει ότι έχει κάνει κάποιες δουλειές, σίγουρα έχει κάνει πράγματα».

Δες παρακάτω την απάντηση του Γιώργου Καράβα αλλά και όσα είπε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου:

 

 

Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου.

 

 

No Comments Yet

Comments are closed