Γιώργος Αγγελόπουλος: Το τάμα για τη μητέρα του στη Μονή του πνευματικού του

«Πίσω από την εικόνα αναγράφεται το όνομά του, ενώ το Τάμα αφορούσε το πρόβλημα υγείας της μαμάς του. Ήθελε να το κάνει, είναι πανάκριβη η εικόνα»

Οι δημοσιογράφοι βρίσκονται ήδη στη Σκιάθο για την αυριανή κηδεία της μητέρας του Γιώργου Αγγελόπουλου και ψάχνουν περισσότερα. Έτσι, ακούσαμε στη Super Κατερίνα για ένα τάμα που είχε κάνει εκείνος και αφορούσε την υγεία της μητέρας του.

Από τη βαθιά του πίστη, δώρισε στη Μονή που βρίσκεται ο πνευματικός του, το 2020, την εικόνα της πολιούχου του νησιού. «Πίσω από την εικόνα αναγράφεται το όνομά του, ενώ το Τάμα αφορούσε το πρόβλημα υγείας της μαμάς του. Ήθελε να το κάνει, είναι πανάκριβη η εικόνα» ανέφερε το ρεπορτάζ.

Στο ίδιο βίντεο και μια φίλη της μητέρας του: «Την είχα ρωτήσει “Ράνια μου, πότε θα γυρίσεις” και μου απάντησε “αυτή τη φορά δε θα τα καταφέρω”. Ο Γιώργος ήταν το καμάρι της, και τα δύο βέβαια, αλλά στον Γιώργο, είχε μία ιδιαίτερη αδυναμία. Έπαιρνε ζωή από τον Γιώργο, ήταν δυνατός χαρακτήρας και περήφανη γυναίκα. Υπέφερε πάρα πολύ, δεν ήξερα τι να της πω». Δες περισσότερα:
Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου.

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Comments are closed