Να γιατί μένουν μαζί ενώ έχουν χωρίσει ο Βασάλος με την Ευρυδίκη

Τι αναφέρει στενός τους φίλος – Ο λόγος που μένουν ακόμα στο ίδιο σπίτι

Τέλος έρχεται να βάλει στις φήμες που κυκλοφορούν τον τελευταίο καιρό για τον Κωνσταντίνο Βασάλο και την Ευρυδίκη Βαλαβάνη, ο στενός τους φίλος Κώστας Οικονόμου όπου εξηγεί τι τελικά συμβαίνει με το πρώην ζευγάρι.

Μιλώντας στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι», ο ίδιος επιβεβαίωσε τον χωρισμό του ζευγαριού, ενώ αποκάλυψε επίσης, τον λόγο που ζουν στο ίδιο σπίτι. Αρχικά, αναφέρθηκε στην αποχώρηση της Ευρυδίκης Βαλαβάνη από το Survivor All Star: «Δεν περίμενα με τίποτα την αποχώρηση της Ευρυδίκης. Ήταν σε σημείο που ανέβαινε πολύ η επίδοσή της. Η αγκαλιά ήταν κάτι φυσιολογικό, ήταν μαζί πέντε χρόνια. Έχουν χωρίσει, δεν έχουν μαλώσει όμως, ούτε τίποτα ακραίο. Φυσιολογικό να υπάρχει ακόμη αγάπη. Η αποχώρησή της ήταν σοκ για τον Κωνσταντίνο, δεν το περίμενε καθόλου. Στην αρχή θα του φανεί περίεργο».

Στη συνέχεια, εξήγησε τον λόγο που παρά τον χωρισμό τους, Βαλαβάνη και Βασάλος παραμένουν στο ίδιο σπίτι: «Δεν είναι εύκολο να βρεις σπίτι στην Αθήνα, οπότε η Ευρυδίκη και ο Κωνσταντίνος μένουν ακόμα στο ίδιο σπίτι. Είναι ο ένας για τον άλλο, ήταν πέντε χρόνια μαζί. Πολλά χρόνια. Ο χωρισμός ήταν μια κοινή απόφαση και έχει επέλθει πολύ πριν το Survivor. Τώρα το να θα τα ξαναβρούν, από αυτούς εξαρτάται».

 

 

Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου.

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Comments are closed