
Ο Γιάννης Πουλόπουλος μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Γεια σου» για την προσωπική του ζωή, σχολιάζοντας παράλληλα τις τηλεοπτικές εξελίξεις της τρέχουσας σεζόν. Στο τέλος του βίντεο ο δημοσιογράφος συγκινήθηκε όταν αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο να εγκαταλείψει τα media, δίνοντας προτεραιότητα στην προσωπική του ζωή, όπως είχε πει και στο παρελθόν.
Πιο συγκεκριμένα είπε: «Για μένα είναι προτεραιότητα η προσωπική μου ζωή. Είναι σημαντικό να λες σε έναν άνθρωπο με τον οποίο μοιράζεσαι τη ζωή σου, ότι τον αγαπάς. Είναι πολύ πιο σημαντικό από το τι θα κάνω εγώ στην τηλεόραση».
Στη συνέχεια των δηλώσεών του, η Μαρία Μπακοδήμου σχολίασε: «Συγκινήθηκε και ράγισε η φωνή του. Παιδιά να μοιραστώ κάτι μαζί σας; Τον αγαπώ τον Γιάννη, έχουμε δουλέψει για πολλά χρόνια κι ήμασταν μαζί. Όταν έκανε το σύμφωνο συμβίωσης με τον σύντροφό του, έκαναν ένα μεγάλο πάρτι, όπου αντάλλαξαν όρκους. Οι όρκοι τους ήταν οι πιο συγκινητικοί που έχω ακούσει σε γάμο. Πραγματικά κλαίγαμε όλοι. Είναι ένα ζευγάρι, που αγαπιέται κι είναι δύο πολύ καλά παιδιά. Χαίρομαι πάρα πολύ που έχουν ταιριάξει, παρόλο που είναι αταίριαστοι. Είναι ένα παράδειγμα αγαπημένου ζευγαριού και χαίρομαι που βάζει προτεραιότητα».
Ο Γιάννης Πουλόπουλος απάντησε κιόλας για το εάν είναι στημένες οι κόντρες στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, ξεκαθαρίζοντας πως δεν είναι: «Αν ρωτάς αν είναι ριάλιτι ή στημένο σου λέω ότι δεν είναι». Δες περισσότερα στο παρακάτω απόσπασμα:
Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου.