Γιάννης Μπέζος: «Εγώ θέλω να με θυμούνται ως ένα γνήσιο λαϊκό καλλιτέχνη»

«Οι άντρες καταπίεσαν τον εαυτό τους από στερεότυπα, από παλιές αντιλήψεις»

Τον Γιάννη Μπέζο συνάντησε ο Γιώργος Λιάγκας σε μία συνέντευξη όπου ο ηθοποιός απάντησε σε όλα. Ο ηθοποιός μίλησε για την επιτυχημένη πορεία του σε θέατρο και τηλεόραση, για τις πολιτικές του πεποιθήσεις, αλλά και για την υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη.

Ο Γιάννης Μπέζος ξεκίνησε λέγοντας: «Δεν είμαι αριστερός. Είμαι ένας φιλελεύθερος άνθρωπος, ο οποίος πιστεύει πάρα πολύ στη δημοκρατία και στην ελευθερία του λόγου, άρα και στην ευθύνη του λόγου. Ας πούμε κεντρώος».

Ανέφερε μάλιστα πως συναντήθηκε με τον Πέτρο Φιλιππίδη μετά την αποφυλάκισή του ενώ δήλωσε στενοχωρημένος με όσα έχουν συμβεί: «Με στενοχωρεί πάρα πολύ, δεν το συζητώ. Έχουμε μιλήσει μετά την αποφυλάκισή του. Το ότι μπορεί να ήταν εκρηκτικός ο Πέτρος ήταν γνωστό και είχαμε κάνει πολλές συζητήσεις πάνω σε αυτό το θέμα, αλλά, άλλο αυτό και άλλα αυτά που δικάζονται αυτή τη στιγμή».

Υπογράμμισε πως η εποχή επιτάσσει αλλαγές και ότι οι άνδρες θα πρέπει να σταματήσουν να καταπιέζουν τον εαυτό τους με αναχρονιστικά στερεότυπα. «Οι άντρες καταπίεσαν τον εαυτό τους από στερεότυπα, από παλιές αντιλήψεις. Δεν αφήσαμε τον εαυτό μας ελεύθερο, γιατί η ελευθερία είναι πολύ μεγάλη υπόθεση. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να είμαστε αδρανείς και ταυτόχρονα πολύ νευρικοί και μας φταίνε όλα. Το πρόβλημα των αντρών είναι ότι καταπιέζουν πολύ τον εαυτό τους». Δες περισσότερα στο παρακάτω απόσπασμα:


Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου.

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Comments are closed