Γαρυφαλλιά Καληφώνη: «Είδα στο παντελόνι του ότι του είχε… Και το έπιανε κιόλας για να το δω»

«Ήταν πολλοί οι λόγοι που αποχώρησα από το GNTM. Και ένας τσακωμός που είχα με την παραγωγή. Οι κριτές μας είχαν γραμμένες. Ξεκάθαρα!»

Στον YouTuber Χριστόφορο μίλησε η Γαρυφαλλιά Καληφώνη για δυσάρεστες εμπειρίες που είχε στο modeling αλλά και για το GNTM και τη Βίκυ Καγιά.

Αρχικά το μοντέλο ανέφερε ότι σε ένα τεστ φωτογράφισης που την είχε στείλει το πρακτορείο της, ό φωτογράφος συμπεριφέρθηκε με προκλητικό τρόπο και η ίδια αποφάσισε να μην ξανακάνει κάποια τέτοια προσπάθεια για δουλειά. «Με είχε στείλει το πρακτορείο μου σε έναν φωτογράφο να κάνουμε ένα τεστ. Είδα στο παντελόνι του ότι του είχε… Και το έπιανε κιόλας για να το δω. Μετά από αυτή την εμπειρία δεν πήγα ποτέ ξανά σε τεστ», δήλωσε αρχικά.

Επιπλέον η Καληφώνη μίλησε για την οικογένειά της και εξομολογήθηκε πως επειδή έχει πολλά αδέρφια, δεν έκανε πολλές φιλίες. Συγκεκριμένα είπε ότι «Έχω άλλα 9 αδέρφια. Άλλα 6 κορίτσια και 3 αγόρια. Το μόνο πρόβλημα που μου δημιούργησε το να έχω πολλά αδέρφια είναι ότι δεν έκανα εύκολους φίλους. Δυσκολεύτηκα να κάνω φίλους γιατί είχα τα αδέρφια μου και έλεγα “γιατί να σε κάνω εσένα φίλη μου;”».

Το μοντέλο αναφέρθηκε και στην εμπειρία της στο GNTM αλλά και στο λόγο που αποχώρησε, αποκαλύπτοντας έναν παρασκηνιακό καβγά «Οι κριτές μας είχαν γραμμένες. Ξεκάθαρα! Σχεδόν με καμία κοπέλα δεν μιλάω ακόμα από το GNTM. Ήταν πολλοί οι λόγοι που αποχώρησα από το GNTM. Και ένας τσακωμός που είχα με την παραγωγή και ότι είχα βαρεθεί και ότι τότε είχα έναν σύντροφο που κάπως ζοριζόταν».

Τέλος, για τη Βίκυ Καγιά τόνισε πως «Μια χαρά είναι η Βίκυ Καγιά. Δεν έχω να πω κάτι. Είναι επαγγελματίας. Κάποιες φορές ξεφεύγει σε αυτά που λέει. Πρέπει να καταλάβει ότι μιλάει σε κοριτσάκια που θα βγουν να δουλέψουν και ότι το να λες τέτοια πράγματα δημόσια θα τα στιγματίσει».


Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου

ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

Editor

Δημοσιογράφος που, αν και στην πραγματικότητα ζει στην Ελλάδα, του αρέσει να ταξιδεύει στον κόσμο. Τόσο κυριολεκτικά όσο και μέσα από σειρές, ταινίες αλλά και τη μόδα.

No Comments Yet

Comments are closed