Η Γαρυφαλλιά Καληφώνη απαντά στην Καινούργιου: «Έφαγα κράξιμο χωρίς κανέναν λόγο»

Η απάντηση της επιχειρηματία σε όσα είπε η παρουσιάστρια: «Είναι τουλάχιστον άδικο το 2023 για μια γυναίκα που προσπαθεί να καταφέρνει να είναι ανεξάρτητη κάνοντας τα πρώτα της βήματα στο επιχειρείν, να βομβαρδίζεται με τις στερεότυπες ερωτήσεις που αφορούν την ερωτική/προσωπική της ζωή…»

H Γαρυφαλλιά Καληφώνη εξέφρασε τη δυσαρέσκειά της για όσα ακούστηκαν στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου όταν η ρεπόρτερ της εκπομπής την πλησίασε και το μοντέλο κράτησε μια παθητική έως και αγενή στάση.

Όλα ξεκίνησαν όταν το μοντέλο αποχώρησε βιαστικά, χωρίς να θέλει να απαντήσει σε ερωτήσεις για τον Χρήστο Μάστορα. Η Κατερίνα Καινούργιου αναφέρθηκε στη συγκεκριμένη αντίδραση και δεν έκρυψε την ενόχλησή της με τη στάση της Καληφώνη. Η παρουσιάστρια πήρε τον λόγο και σχολίασε πως σε περίπτωση που η σχέση αυτή ισχύει, δεν κάνει καλό στον Χρήστο Μάστορα ο οποίος φροντίζει να είναι πάντα πολύ ευγενικός.

Μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram απάντησε η Γαρυφαλλιά Καληφώνη στα σχόλια που έκανε η Κατερίνα Καινούργιου. «Είναι τουλάχιστον άδικο το 2023 για μια γυναίκα που προσπαθεί να καταφέρνει να είναι ανεξάρτητη κάνοντας τα πρώτα της βήματα στο επιχειρείν, να βομβαρδίζεται με τις στερεότυπες ερωτήσεις που αφορούν την ερωτική/προσωπική της ζωή και πως πρέπει πάντα μία γυναίκα να ετεροκαθορίζεται από την φήμη του ενδεχομένως πετυχημένου συντρόφου της. Αυτά τα πρότυπα θέλουμε να προωθήσουμε; Γιατί δεν με ρωτάτε κάτι για την εταιρεία μου ή για τα επαγγελματικά μου επιτεύγματα όσο μικρά ή μεγάλα και να είναι αυτά, νομίζω πως μόνο να εμπνεύσουν νέες γυναίκες μπορούν. Με αγάπη πάντα για το κράξιμο που έφαγα χωρίς κανέναν λόγο από την εκπομπή της κυρίας Κατερίνας Καινούργιου».

Δες περισσότερα στο παρακάτω απόσπασμα:


Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου.

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Comments are closed