Φώτης Σεργουλόπουλος για Μαρία Μπακοδήμου: «Έχω πάρει πολλά διαζύγια στη ζωή μου και ένα από αυτά ήταν και αυτό»

«Δε θα πω το λόγο, είναι κάτι πολύ προσωπικό και δεν χρειάζεται να το κοινοποιήσω»

Συνέντευξη στο περιοδικό Hello! Και τον Γιάννη Βίτσα παραχώρησε ο Φώτης Σεργουλόπουλος, ο οποίος μίλησε πρώτη φορά για την τωρινή του σχέση με τη Μαρία Μπακοδήμου. Οι δυο τους εκτός από την τηλεοπτική τους σχέση είχαν και προσωπική για περίπου 30 χρόνια, κάτι που τώρα δεν ισχύει.

Συγκεκριμένα ο δημοφιλής παρουσιαστής ανέφερε ότι «η Μαρία ήταν ένα σημαντικό –ίσως το πιο σημαντικό– και μεγάλο κομμάτι της ζωής μου, ένα κομμάτι που σέβομαι και σκέφτομαι με πολύ μεγάλη αγάπη. Είπα προηγουμένως ότι κάνω οικογένειες, και η Μαρία ήταν οικογένειά μου. Ρήξεις γίνονται σε κάθε οικογένεια. Με τη Μαρία βρεθήκαμε τηλεοπτικά, στην ίδια δουλειά, για είκοσι χρόνια, αλλά είχαμε και τριάντα χρόνια κοινής ζωής, το οποίο με έχει χαρακτηρίσει. Δεν είναι κάτι που δεν αποδέχομαι ή θέλω να ξεχάσω».

Συνεχίζοντας την απάντησή του, ο Σεργουλόπουλος εξήγησε: «Όντως, δεν βρισκόμαστε τα τελευταία χρόνια, κι αυτό το αποκάλυψε η ίδια όταν τη ρώτησαν αν γνώριζε ότι θα κάνω εκπομπή και απάντησε: “Κάτι έχω ακούσει. Δεν έχουμε μιλήσει”. Ήταν δική της απόφαση να το κοινοποιήσει και το σέβομαι. Όμως εγώ δεν έχω μάθει να μιλώ και να εξηγώ τις προσωπικές μου σχέσεις. Έχω πάρει πολλά διαζύγια στη ζωή μου, κι ένα από αυτά ήταν κι αυτό. Δε θα πω το λόγο, είναι κάτι πολύ προσωπικό και δεν χρειάζεται να το κοινοποιήσω».

Ο δημοσιογράφος επεσήμανε στον Φώτη Σεργουλόπουλο ότι τα Μέσα ασχολήθηκαν ιδιαίτερα με αυτό το “διαζύγιο” ειδικά μετά τις δηλώσεις του Στέλιου Παρλιάρου. «Απορώ γιατί απασχόλησε. Ο Στέλιος μίλησε για το τι έχει δει ο ίδιος ως φίλος. Ούτε εκείνος όμως αποκάλυψε τους λόγους. Πολύ αθώα αναφέρθηκε στο δικό του συναίσθημα» ξεκίνησε να λέει ο παρουσιαστής. Και συμπλήρωσε πως «Αν θεωρήσουμε λοιπόν ότι με τη Μαρία έχουμε πάρει διαζύγιο και αν πιστέψουμε την άποψη ότι συνήθως στα διαζύγια υπάρχει τρίτο πρόσωπο, για το τηλεοπτικό μου διαζύγιο θα μπορούσα να πω πως, ναι, έχω βρει άλλη! Από την άλλη, πιστεύω ότι οι χωρισμοί και τα διαζύγια γίνονται για καλό, για να ζήσουμε καλύτερα. Κανείς δεν έχει χωρίσει για να κάνει μίζερη τη ζωή του. Επομένως, και στη δική μας περίπτωση έγιναν όλα για καλό». Δες περισσότερα στα παρακάτω αποσπάσματα:Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου

ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

Editor

Δημοσιογράφος που, αν και στην πραγματικότητα ζει στην Ελλάδα, του αρέσει να ταξιδεύει στον κόσμο. Τόσο κυριολεκτικά όσο και μέσα από σειρές, ταινίες αλλά και τη μόδα.

No Comments Yet

Comments are closed