Φωτεινή Ψυχίδου- Η απάντηση στις δηλώσεις του Κοργιαλά: «Είμαι μητέρα κι εν ζωή»

«Ο Θανάσης φυσικά και θα τα καταφέρει, όχι όμως επειδή είναι Κοργιαλάκι, αλλά επειδή έχει δύο γονείς»

Στην κάμερα της εκπομπής “Γειά σου” της Μαρίας Μπακοδήμου μίλησε η Φωτεινή Ψυχίδου, η οποία σχολίασε τις δηλώσεις που έκανε πριν λίγες μέρες ο πρώην σύντροφός της, Δημήτρης Κοργιαλάς, ο οποίος δάκρυσε μιλώντας για το παιδί τους.

Η δημοσιογράφος δήλωσε στην εκπομπή πως τα συναισθήματά της είναι ανάμεικτα και η όλη κατάσταση άβολη για την ίδια, καθώς εκτός από μητέρα, είναι και ζωντανή. Συγκεκριμένα είπε: «Τα συναισθήματα είναι ανάμεικτα. Είναι βαθιά συγκινητικό να βλέπεις έναν πατέρα, ο οποίος έχει ταυτιστεί με δύο ρόλους. Είναι εξαιρετικά άβολο για εμένα γιατί εγώ είμαι ο άλλος ρόλος, είμαι μητέρα κι εν ζωή. Ο Θανάσης, που είναι 5 ετών, φυσικά και θα τα καταφέρει, όχι όμως επειδή είναι Κοργιαλάκι, αλλά επειδή έχει δύο γονείς, οι οποίοι θα τον υποστηρίζουν με γνώμονα πάντα το δικό του όφελος και δευτερευόντως τις όποιες μεταξύ μας ασυμφωνίες» ανέφερε η Ψυχίδου.


 

Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Comments are closed