Η Φωτεινή Πετρογιάννη βουρκωμένη on air απαντά για την κόντρα με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

«Ήμουν πάντα η πιο χαμηλόμισθη, με το κεφάλι χαμηλά για να μην πει κανένας ότι χρησιμοποίησα οποιαδήποτε γνωριμία»

Μία κόντρα δίχως τέλος φαίνεται να έχει ξεσπάσει ανάμεσα στη Φωτεινή Πετρογιάννη και την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, οι οποίες το βράδυ της Τετάρτης αντάλλασσαν δημόσια μηνύματα μέσω Twitter. Η δημοσιογράφος φανερά φορτισμένη τοποθετήθηκε το σήμερα μέσα από τον αέρα του “Πρωινού” θέλοντας να ξεκαθαρίσει την κατάσταση για το επαγγελματικό της παρελθόν.

«Θέλω να εστιάσω μόνο σε εμένα για να γνωρίζει ο κόσμος γι’ αυτά τα πράγματα που γράφτηκαν χθες. Έχω συνεργαστεί με τους μεγαλύτερους παρουσιαστές. Ποτέ δεν χρησιμοποίησα καμία γνωριμία για να βλάψω συνάδελφό μου ή για να κάνω στην μπάντα κάποιον άλλον και να βγω εγώ μπροστά» ανέφερε η Πετρογιάννη. Στη συνέχεια μάλιστα σχολίασε πως «Όσοι έχουμε συνεργαστεί δεν έχουν να πουν ότι εγώ ποτέ έβλαψα κανέναν ή χρησιμοποίησα κάποια γνωριμία την οποία και απέκτησα πριν από 9 χρόνια. Δεν χρησιμοποίησα ποτέ κανένα για να μου κάνει κάτι παραπάνω από αυτό που αξίζω να είμαι, αν είμαι κάτι. Είμαι πολύ στεναχωρημένη γιατί διαβάζω πράγματα τα οποία δεν ισχύουν. Ήμουν πάντα η πιο χαμηλόμισθη, με το κεφάλι χαμηλά για να μην πει κανένας ότι χρησιμοποίησα οποιαδήποτε γνωριμία» τόνισε η δημοσιογράφος.

Επιπλέον, αναφέρθηκε στη σχέση της με την κόρη του Δημήτρη Κοντομηνά, την οποία σχολίασε το πρωί και η Σταματίνα Τσιμτσιλή αποκαλύπτοντας ότι είναι κουμπάρες. «Επειδή γράφτηκε ότι «καθάριζε» για μένα ανθρώπους, δεν έχει γίνει ποτέ αυτό. Είναι προσβολή για μένα και είναι προσβολή γι’ αυτόν τον άνθρωπο, ο οποίος δεν θα έβλαπτε ποτέ κανέναν, είναι τόσο ξεχωριστός άνθρωπος και τόσο διαφορετικός από αυτό που μπορεί να φαντάζεται κανείς. Πάντα μου έλεγε «θα δουλεύεις με το κεφάλι κάτω και δεν θα χρησιμοποιήσεις ποτέ τη γνωριμία μας».


 

Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Comments are closed