
Στο «Βημαgazino» μίλησε η Φωτεινή Παπαθεοδώρου και αναφέρθηκε εκτενώς στον πρωταγωνιστικό της ρόλο στη σειρά “Μαύρο Ρόδο” αλλά και στο συμπρωταγωνιστή της, Μιχαήλ Ταμπακάκη.
Ο ρόλος της δόκιμης μοναχής αποτέλεσε μία πρόκληση για την ηθοποιό, όπως δήλωσε στο περιοδικό ενώ σημείωσε ότι βάζει συνεχώς τα δυνατά της για να αποδώσει όσο το δυνατόν καλύτερα την ηρωίδα της.
Επιπλέον, σχολίασε την απαρχή του έρωτα ανάμεσα στην τηλεοπτική Ελισάβετ και τον Πέτρο, θεωρώντας ότι το στοίχημα δεν ήταν ο κύριος λόγος που ήρθαν πιο κοντά. «Δεν πιστεύω πως ξεκίνησε ο έρωτας του Πέτρου και της Ελισάβετ από το στοίχημα. Νομίζω πως υπήρχαν τα ίχνη του έρωτα πριν από το στοίχημα και πως το στοίχημα είναι απλώς μια πρόκληση που δίνει στον Πέτρο τη δυνατότητα να έρθει κοντά στην Ελισάβετ πιο γρήγορα. Η Ελισάβετ, βέβαια, έχει αισθήματα για τον Πέτρο, χωρίς να γνωρίζει για το στοίχημα. Ο έρωτας είναι στοίχημα μόνο εάν περιμένεις κάποιο αποτέλεσμα» είπε αρχικά η Παπαθεοδώρου.
Συμπλήρωσε μάλιστα ότι «Βέβαια, μάλλον θέλουμε ανταπόκριση. Αλλά πιστεύω πως οι αληθινοί έρωτες είναι απρόσμενοι, δεν τους σχεδιάζουμε και τα αισθήματά μας είναι τόσο δυνατά που δεν τα ελέγχουμε. Ο έρωτας είναι τόσο όμορφο συναίσθημα που πιστεύω πως είσαι κερδισμένος μόνο και μόνο που έχεις χτυπηθεί από το βέλος, ακόμα και να μην οδηγήσει πουθενά. Οπότε δεν είναι στοίχημα, γιατί πιστεύω πως κερδίζεις και δεν χάνεις, ακόμα και όταν δεν υπάρχει ανταπόκριση».
Μιλώντας για την αγάπη σε γενικότερο πλαίσιο, η ηθοποιός θεωρεί πως μπορεί να νικήσει όλα τα εμπόδια αλλά αυτό δε σημαίνει ότι πάντα θα συμβεί κάτι τέτοιο. «Θα ήθελα να πω πως ναι. Η αγάπη μπορεί να υπερνικήσει όλα τα εμπόδια. Πιστεύω πως το να αντιστέκεσαι στην αγάπη είναι να απορρίπτεις την ίδια τη ζωή, γιατί το να αγαπάς είναι μία από τις κύριες ανθρώπινες λειτουργίες. Ο κόσμος έχει ανάγκη από αγάπη, “η αγάπη είναι αυτή που κάνει τη γη να γυρίζει”. Αλλά πιστεύω επίσης πως κάποια πράγματα δεν μπορούμε να τα ελέγξουμε και η ζωή είναι σκληρή. Σε έναν ιδανικό κόσμο, η αγάπη θα μπορούσε να υπερνικήσει όλα τα εμπόδια, αλλά ο κόσμος δεν είναι ιδανικός».
Επιπλέον, η Φωτεινή Παπαθεοδώρου επαίνεσε τον συμπρωταγωνιστή της, Μιχαήλ Ταμπακάκη, με τον οποίο δήλωσε ότι έχουν εξαιρετική χημεία και βοηθούν πολύ ό ένας τον άλλων κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων. «Δε θα μπορούσα να ζητήσω καλύτερο συνεργάτη από τον Μιχαήλ. Μοιάζει πολύ ο τρόπος που δουλεύουμε και έχουμε πολύ καλή επικοινωνία. Επίσης, πάντα ωθούμε ο ένας τον άλλον να κάνουμε κάτι καλύτερο. Από την πρώτη μας συνάντηση είχαμε πολύ καλή χημεία και ένιωθα πολύ άνετη μαζί του. Τους τελευταίους μήνες έχουμε αναπτύξει μια όμορφη φιλία» είπε στη συνέντευξή της.
Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου