Φωτεινή Δάρρα: «Ο Πάνος είναι εν δυνάμει μελλοντικός μου συνεργάτης»

«Ο Πάνος δεν χωράει αμφισβήτηση, θα μπορούσε να γίνει επαγγελματίας τραγουδιστής»

Στην εκπομπή «Super Κατερίνα» μίλησαν οι φιναλίστ του «Just the 2 of Us» Πάνος Τριανταφύλλου και Φωτεινή Δάρρα κατά τη διάρκεια των προβών τους για το μεγάλο τελικό!

Όταν η Κατερίνα Καινούργιου ρώτησε το ζευγάρι των φιναλίστ αν θέλουν να είναι οι νικητές του show ή αν φοβούνται κάποιο άλλο ζευγάρι η Φωτεινή Δάρρα απάντησε αφοπλιστικά ότι: «Εγώ θα μιλήσω για το ζευγάρι μου, ο φόβος δεν είναι κάτι που του ταιριάζει, καθόλου όμως, είναι ένας άνθρωπος που δεν φοβάται τίποτα, ένας άνθρωπος που σέβεται τα πάντα. Ναι, θέλω να το σηκώσει ο Πάνος!»

Στη συνέχεια μας αποκάλυψε ότι ο Πάνος είναι εν δυνάμει μελλοντικός της συνεργάτης και ότι αυτή η συνεργασία θα συνεχιστεί σίγουρα! Για την ακρίβεια η Φωτεινή Δάρρα δήλωσε: «Τον παρακαλώ, έχω πέσει στα πόδια του! Ο Πάνος δεν χωράει αμφισβήτηση, θα μπορούσε να γίνει επαγγελματίας τραγουδιστής». Κλείνοντας, και αυτό το ζευγάρι μας επιβεβαίωσε ότι όλοι οι φιναλίστ αξίζουν που βρίσκονται στον τελικό και η Κατερίνα Καινούργιου μας αποκάλυψε ότι ο Νίκος Κοκλώνης έχει ετοιμάσει πολλές εκπλήξεις για το live της Παραμονής Πρωτοχρονιάς! Δες περισσότερα στο παρακάτω απόσπασμα:


Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου.

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Comments are closed