Φλορίντα Πετρουτσέλι κατά Ηλιάνας Παπαγεωργίου: «Είναι προσβλητική προς τα κορίτσια»

«Είναι κρίμα, δεν ξέρω ποιος τη συμβουλεύει, ποιος της έχει πει ότι πρέπει να είσαι έτσι»

Την είσοδο της Ηλιάνας Παπαγεωργίου στην κριτική επιτροπή του My Style Rocks σχολίασε η Φλορίντα Πετρουτσέλι μέσα από το “Mega Καλημέρα” κάνοντας λόγο για προσβολή των διαγωνιζομένων από το μοντέλο αλλά και για ένα ρόλο που φαίνεται να έχει αναλάβει.

Συγκεκριμένα, αφότου προβλήθηκε ένα απόσπασμα από το σόου μόδας, η Πετρουτσέλι πήρε το λόγο και σχολίασε: «Παιδιά, δεν ξέρω τι έχει πάθει η Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Τι ρόλο την έχουν βάλει να εκπληρώσει φέτος σε αυτή την εκπομπή; Την έχω δει και σε άλλες εκπομπές, όπου έπαιζε την καλή και της ταίριαζε πιο πολύ. Μα είναι πολύ γλυκιά και ευγενική. Τώρα με τα κορίτσια και ειδικά με μία συγκεκριμένη τα “έχει”, δεν την αφήνει να μιλήσει, τη βάζει στη γωνία και κάποιες φορές είναι και προσβλητική, χωρίς πλάκα το λέω» είπε αρχικά.

Συνέχισε μάλιστα την κριτική της προς το μοντέλο επισημαίνοντας ότι η συμμετοχή της στην κριτική επιτροπή δε θα έχει θετικό αντίκτυπο. «Θεωρώ ότι δεν της κάνει καλό, γιατί είναι πολύ καλύτερη και πιο ευγενική απ’ αυτό που βγάζει προς τα έξω στο My Style Rocks».

Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο Κώστας Τσουρός, επισημαίνοντας πως και στο GNTM η κριτική που έκανε η Παπαγεωργίου δεν ήταν πάντα γλυκιά. «Δεν το παίζει, ο εαυτός της είναι. Στο GNTM θυμάσαι τι σχόλια έκανε η Ηλιάνα;», με τη Φλορίντα Πετρουτσέλι να εμμένει στη θέση της, επισημαίνοντας: «Στο GNTM το ισορροπούσε κάπως η Βίκυ Καγιά. Τώρα είναι “μπάτε σκύλοι αλέστε”, δηλαδή τα λέει όλα και τα λέει με έναν τρόπο που το κοριτσάκι – που έχει βγει πρώτη φορά στην τηλεόραση και έχει το άγχος – έχει να αντιμετωπίσει και μία Ηλιάνα απέναντί της».

Ολοκλήρωσε μάλιστα τα σχόλιά της τονίζοντας ότι η συμπεριφορά της στο My Style Rocks πρόκειται για λάθος marketing που θα βλάψει την εικόνα της. «Πραγματικά θεωρώ ότι είναι λάθος αυτό το marketing, δεν της ταιριάζει. Είναι κρίμα, δεν ξέρω ποιος τη συμβουλεύει, ποιος της έχει πει ότι πρέπει να είσαι έτσι, γιατί δε μπορεί να είναι ο εαυτός της. Την έβλεπα και στην απογευματινή εκπομπή που έκανε και τώρα λες: είναι αυτή η ίδια κοπέλα;».

Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου

ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

Editor

Δημοσιογράφος που, αν και στην πραγματικότητα ζει στην Ελλάδα, του αρέσει να ταξιδεύει στον κόσμο. Τόσο κυριολεκτικά όσο και μέσα από σειρές, ταινίες αλλά και τη μόδα.

No Comments Yet

Comments are closed