Ο Φιντιρίκος σχολιάζει την απομάκρυνση Δαλάκα από το Survivor: «Εγώ ήμουν αντίθετος με τη συμμετοχή της στο παιχνίδι»

«Δεν με ενδιαφέρει καθόλου η εξέλιξή του καθώς ζω στον αληθινό κόσμο και δίνω  τους αγώνες μου έξω»

«Έχω να επικοινωνήσω μαζί της από τα Χριστούγεννα που τα περάσαμε μαζί. Από εκεί και έπειτα μετά την απόφασή της να πάει στο παιχνίδι εγώ ήμουν αντίθετος και της το είχα ξεκαθαρίσει πριν ταξιδέψει. Και αυτό γιατί η γνώμη μου ήταν ότι έχει λάβει μέρος σε δύο παιχνίδια, έχει φτάσει και στα δύο στον τελικό, έχει κερδίσει το ένα και δεν έχει να αποδείξει τίποτα και σε κανέναν»

«Σχετικά με το επίμαχο θέμα που συνέβη στο επεισόδιο, από τη στιγμή που δεν έχω επικοινωνία μαζί της και δεν γνωρίζω τι έχει γίνει ακριβώς δεν μπορώ  να εκφέρω  καμία απολύτως γνώμη. Από τη στιγμή που δεν ήμουν εκεί και δεν έχω δει με τα μάτια μου ούτε ακούσει με τα αυτιά μου τι έχει γίνει ακριβώς δεν μπορώ να ξέρω. Το σίγουρο είναι ότι πρόκειται για ένα παιχνίδι το οποίο έχει κανόνες, έχει άλλους παίκτες και οι κανόνες πρέπει να τηρούνται στο έπακρο και να υπάρχει ένα fair  play για όλους ανεξάρτητα με το ποιος είναι πιο  δημοφιλής και πιο καλός παίκτης ή όχι».

«Σε ένα τέτοιο παιχνίδι είναι όλοι ικανοί και ίσοι. Απλά ήθελα να ξεκαθαρίσω ότι εγώ ήμουν αντίθετος με τη συμμετοχή της στο παιχνίδι και επειδή γράφτηκαν πολλά, φυσικά και δεν θα ανακατευόμουν με οποιονδήποτε τρόπο για το τι γίνεται μέσα ειδικά όταν δεν βρίσκομαι εκεί και όταν είναι ένα παιχνίδι που εμένα δεν με ενδιαφέρει καθόλου η εξέλιξή του καθώς ζω στον αληθινό κόσμο και δίνω  τους αγώνες μου έξω»

«Το μόνο που με ενδιαφέρει είναι να είναι καλά στην υγεία της και στην ψυχολογία της καθώς αυτό που συνέβη σίγουρα θα την έχει στεναχωρήσει πολύ. Η ζωή συνεχίζεται και σημασία έχει όταν πέφτεις να σηκώνεσαι. Έτσι έχω μάθει να κάνω και εγώ ο ίδιος από μικρό παιδί. Η ζωή δεν τελειώνει με ένα παιχνίδι». Δες αναλυτικά στο παρακάτω video:


 

Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου.

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Comments are closed