«Η Φάρμα»: Η συγκίνηση του Παναγιώτη Ψωμιάδη

«Δεν φανταζόμουν ότι στα τελευταία χρόνια της ζωής μου…»

Έχουμε δει τον Παναγιώτη Ψωμιάδη σε διάφορες εμφανίσεις του ωστόσο τον είδαμε πρώτη φορά να λυγίζει στην Φάρμα καθώς είχε μία ευάλωτη στιγμή κατά τη διάρκεια του βραδινού γεύματος. Ο πρώην νομάρχης Θεσσαλονίκης μίλησε για τους δύο σταθμούς στη ζωή του ενώ εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του για την ευκαιρία που του δόθηκε να ζήσει την πρωτόγνωρη εμπειρία της «Φάρμας».

Μάλιστα είπε χαρακτηριστικά: «Περάσανε πέντε ημέρες. Είναι ένα ταξίδι χωρίς προορισμό, μπήκαμε χωρίς να ξέρουμε τι μας περιμένει. Όπως είδατε ούτε σταρ είμαι ούτε βεντέτα είμαι, είμαι ένας από εσάς» είπε αρχικά». Και συνέχισε: «Πήρα τον λόγο γιατί ήθελα να νιώσετε ατό που ένιωσε η ψυχή μου Δεν φανταζόμουν ότι στα τελευταία χρόνια της ζωής μου θα είχα αυτή την εμπειρία στη ζωή μου. Έχω μέχρι στιγμής δύο σταθμούς στη ζωή μου. Όταν το 1988 ως βουλευτής τοποθέτησα με τσαμπουκά την ελληνική σημαία στο ελληνικό Κοινοβούλιο, ο δεύτερος ήταν η γέννηση της κόρης μου, γιατί η άλλη κόρη είναι από τη γυναίκα μου. Εξίσου παιδιά μου είναι. Και μπήκα για το κάτι διαφορετικό. Δεν το περίμενα. Σας ευχαριστώ που μου δώσατε το δικαίωμα».

 

Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου.

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Comments are closed