ΦΑΡΜΑ: Ποιος είναι ο Βασίλης Λέντζος

Λεπτομέρειες για τη ζωή του παίκτη

Ανάμεσα στους 18 παίκτες της Φάρμας γνωρίζουμε νέους ανθρώπους που ζουν στην αγροικία και διεκδικούν το έπαθλο των 100.000€. Άντρες και γυναίκες σε μια νέα συμβίωση με καθημερινότητα την φροντίδα των ζώων και του αγροκτήματος. Ας γνωρίσουμε μερικούς από τους παίκτες της Φάρμας:

 

Ο Βασίλης Λέντζος στην δική του συνέντευξη δήλωσε χαρακτηριστικά: «Είμαι 35 χρονών και έρχομαι από το Αίγιο Αχαΐας. Τα δύο βασικά επαγγέλματά μου είναι οι οικοδομικές εργασίες και οι αγροτικές δουλειές. Γενικότερα, τις πιο πολλές ώρες της ημέρας βρίσκομαι εκτός σπιτιού τόσο λόγω δουλειάς, όσο και λόγω άλλων υποχρεώσεων. Τον ελεύθερο χρόνο μου τον αξιοποιώ στο να γυμνάζομαι, αλλά και στη διασκέδαση με φίλους. Είμαι αρκετά κοινωνικός και μου αρέσει να γνωρίζω νέα άτομα, καθώς και να βοηθάω όσους με έχουν ανάγκη. Επίσης, είμαι στοργικός και αγαπώ τη θαλπωρή της οικογένειας»

Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου.

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Comments are closed