Φάρμα: Ποιος είναι ο επιστάτης Μάνθος Πισιμίσης

Η ζωή του, η προϋπηρεσία του, η αγάπη του για τα ζώα και τη φύση και όσα θέλεις να ξέρεις για εκείνον

Στο επεισόδιο της Τρίτης 26 Σεπτεμβρίου, οι παίκτες αλλά και το τηλεοπτικό κοινό, γνώρισαν για πρώτη φορά, τον Μάνθο Πισιμίση, που θα είναι ο επιστάτης της Φάρμας.

Ο Μάνθος έχει 24 χρόνια προϋπηρεσίας στον αγροτικό και κτηνοτροφικό τομέα. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Καρκαλού Αρκαδίας και από τότε που θυμάται τον εαυτό του ασχολείται με τη γη και τα ζώα, καθώς είναι μέλος της τρίτης γενιάς που συνεχίζει την οικογενειακή επιχείρηση. Από μικρός επάνω στο τρακτέρ, πάντα μαζί με τον πατέρα του, να τον συμβουλεύει και να τον καθοδηγεί. Ο πατέρας του ήταν εκείνος που του έμαθε ότι για να λάβεις απλόχερα τα δώρα της φύσης, πρέπει να την αγαπάς, να τη σέβεσαι και να την προστατεύεις. Μεγαλώνοντας συνειδητοποίησε πόσο σημαντικό ήταν αυτό το μάθημα ζωής.

Το ίδιο ισχύει και με τα ζώα. Την αγάπη και τη φροντίδα που τους προσφέρεις, σου την επιστρέφουν στο πολλαπλάσιο! Οι γνώσεις του για τα ζώα είναι αρκετές, καθώς στην οικογενειακή μονάδα που διατηρούν κάνει εκτροφή αιγοπροβάτων, μοσχαριών και γουρουνιών. Επίσης, ασχολείται με την καλλιέργεια της γη, και κυρίως με τις ζωοτροφές, όπως η βρόμη, το κριθάρι και το τριφύλλι. Παράλληλα, ασχολείται με την καλλιέργεια πατάτας και λαχανικών για το εμπόριο, αλλά και για προσωπική χρήση. Τα τελευταία τέσσερα χρόνια, πέρα από κτηνοτρόφος και αγρότης, είναι και ιδιοκτήτης καταστήματος εστίασης στη Βυτίνα.
Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου.

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Comments are closed