ΦΑΡΜΑ: Ποια είναι η Νίκη Χαντσαρίδου

Μικρές λεπτομέρειες για τη ζωή της παίκτριας

Ανάμεσα στους 18 παίκτες της Φάρμας γνωρίζουμε νέους ανθρώπους που ζουν στην αγροικία και διεκδικούν το έπαθλο των 100.000€. Άντρες και γυναίκες σε μια νέα συμβίωση με καθημερινότητα την φροντίδα των ζώων και του αγροκτήματος.

Η Νίκη ασχολείται με τον αθλητισμό και λατρεύει όσα κάνει.

«Είμαι Πτυχιούχος Φυσικής Αγωγής από το ΑΠΘ, με Μεταπτυχιακό στη Βελτίωση της Ανθρώπινης Απόδοσης και της Υγείας. Όλοι στην οικογένειά μου είναι πτυχιούχοι Φυσικής Αγωγής. Από πολύ μικρή ασχολούμαι με τον αθλητισμό, την κολύμβηση, τον χορό και τον στίβο. Ως αθλήτρια, στέφθηκα 1η Πανελληνιονίκης στις Νέες Γυναίκες και 3η στις Γυναίκες στα 4×400 Γυναικών στους Πανελλήνιους Αγώνες Στίβου, με την ομάδα μου (Ηρακλής Θεσσαλονίκης). Εργάζομαι ως προπονήτρια κολύμβησης, Fitness Personal Trainer και ως Aqua Fitness Expert με το δημοφιλές πρόγραμμά μου, «Niki’s Aqua Fitness». Με τα προγράμματα άθλησης που έχω δημιουργήσει, προσπαθώ να προάγω την Υγεία και την Ευεξία! Λατρεύω την άθληση, το νερό, τη φύση και τον υγιεινό τρόπο ζωής, τα ταξίδια, το νησί μου, την Κάλυμνο και την πόλη μου, τη Θεσσαλονίκη»

Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου.

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Comments are closed