«Η Φάρμα»: Νέα κόντρα ανάμεσα σε Σάσα Μπάστα και Αναστασία Γκεργκελεζίου

Ξεκίνησαν οι εντάσεις στο ριάλιτι του ΑΝΤ1

Οι κόντρες μέσα στη Φάρμα έχουν ήδη ξεκινήσει και έχουν φανεί οι πρώτες συμπάθιες και αντιπάθειες. Η Σάσα Μπάστα και η Αναστασία Γκεργκελεζίου ήταν οι δύο παίκτριες που λογομάχησαν με αφορμή τις δουλειές του αχυρώνα.

Η Σάσα ξεκίνησε να λέει ότι υπάρχουν εύκολες και δύσκολες δουλειές, ενώ η Αναστασία, με ειρωνικό χαμόγελο πήρε τον λόγο για να της πει: «Εγώ είμαι της άποψης ότι δουλεύουμε αποτελεσματικά, όχι δουλεύουμε πολύ ή λίγο. Εγώ θεωρώ ότι δουλεύω πολύ, αν αναφέρεσαι σε εμένα, που έπιασα το βιβλίο».

Η τραγουδίστρια αντέδρασε και απάντησε: «Ποιος σου μίλησε εσένα. Δεν ανέφερα άτομα. Δεν σε προσωποποίησα. Εσύ από τότε που πήρες την ασυλία ξαφνικά μας μιλάς. Από την ασυλία και μετά έχουμε στόμα και μιλάμε. Αλλά όπως είπε η Μαίρη πίσω έχει η αχλάδα την ουρά. Ήταν μια επίθεση χωρίς να μιλήσω με όνομα». Η Αγγελική Ηλιάδη πήρε το μέρος της Σάσας η οποία συμφώνησε ότι η Αναστασία πήρε την ασυλία και άλλαξε συμπεριφορά.

 

Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου.

 

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Comments are closed