«Η Φάρμα»: Το αποσμητικό έγινε αιτία κόντρας μεταξύ Αγγελικής Ηλιάδη και Μαρίας Παπαγεωργίου

Ένταση μεταξύ των δύο

Όπως κάθε συμβίωση έτσι και αυτή στην Φάρμα έχει τα απρόοπτα της και τις τριβές της από την αρχή. Έτσι, ακόμα δεν άρχισε η «Φάρμα» και οι πρώτες εντάσεις ήρθαν στο αγροτόσπιτο.

Μετά τους καβγάδες του Αστρινού Χαραλαμπάκη και του Σταμάτη Γαρδέλη σειρά είχε μία αντιπαράθεση ανάμεσα στην Αγγελική Ηλιάδη και τη Μαρία Παπαγεωργίου. Η μεν Μαρία ενοχλήθηκε που η τραγουδίστρια και τα υπόλοιπα κορίτσια βάζουν αποσμητικό μέσα στα δωμάτια με αποτέλεσμα να γίνεται αποπνικτική η ατμόσφαιρα και έκανε άλλη μια φορά παρατήρηση σε όλα κορίτσια λέγοντας: «Παιδιά, μία παράκληση στα κορίτσια. Μην βάζετε αποσμητικό μέσα. Δεν μπορώ άλλο. Να μην βάζουμε αρώματα μέσα.

«Το παράθυρο ήταν ανοιχτό Μαρία μου, το είπαμε μία φορά μην το λες 100 φορές το ίδιο πράγμα, το είπες και χτες. Εγώ έβαλα άρωμα και θα βάζω άρωμα με ανοιχτό παράθυρο γιατί αεριζόταν όλη τη μέρα, δεν το άνοιξε καμιά σας, το άνοιξα εγώ. Εντάξει; Μπράβο».

«Να χαλαρώσουμε με τις παρατηρήσεις Μαρία. Είσαι συνέχεια σε μία ένταση και κάνεις συνέχεια παρατηρήσεις» της απάντησε η Αγγελική Ηλιάδη και η Μαρία είπε «Ό,τι να ΄ναι».

 

Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου.

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Comments are closed