Φάνης Μουρατίδης: «Στην Ελλάδα λειτουργούμε με βάση τι κάναμε χθες»

«Δεν είμαι από τους ανθρώπους που “πάνε” τη ζωή τους. Εγώ αφήνω τη ζωή να με πάει. Αυτό που ήθελα εγώ ήταν αυτό που παρουσίαζαν τα κοινωνικά πρότυπα και οι κοινωνικές ταμπέλες, ενώ η ζωή ξέρει τι είναι το καλύτερο για σένα»

Για την επιτυχημένη πορεία της σειράς “Maestro” και την ένταξή της στο Netflix αλλά και για τη φιλία του με το Βασίλη Χαραλαμπόπουλο, μίλησε ο Φάνης Μουρατίδης σε συνέντευξη που έδωσε στην κάμερα της εκπομπής “Πάμε Δανάη“.

Ο δημοφιλής ηθοποιός δήλωσε ότι αισθάνεται περήφανος για τη σειρά και πως η είσοδός της στο παγκόσμιο Netflix θεωρεί ότι αξίζει στον Χριστόφορο Παπακαλιάτη. «Χαίρομαι πάρα πολύ για την πορεία του «Maestro». Με κάνει να νιώθω περήφανος που η σειρά μπήκε στο Netflix και χαρούμενος για τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη που το αξίζει. Ήμουν στον δρόμο όταν με πήρε ο Χριστόφορος και μου πρότεινε τον ρόλο. Δέχθηκα κατευθείαν, χωρίς καν να διαβάσω το σενάριο».

Μιλώντας μάλιστα για το ρόλο του στη σειρά, ο Μουρατίδης τόνισε ότι ήθελε να υποδυθεί ένα δραματικό χαρακτήρα, κάτι που η καριέρα του ως τώρα δεν του είχε φέρει ως πρόταση. «Χάρηκα πολύ που υποδύομαι έναν δραματικό ρόλο. Στην Ελλάδα λειτουργούμε με βάση το τι κάναμε χθες, δεν θα με σκεφτεί εύκολα κάποιος για δραματικό ρόλο. Δεν είμαι φύσει, αλλά θέσει κωμικός. Θαυμάζω όσους λένε ότι η κωμωδία είναι εύκολη». Επιπλέον μίλησε για τη Χάρις Αλεξίου τονίζοντας πως δεν απογοητεύτηκε από τη συνεργασία τους. «Αντιθέτως, ενισχύθηκε η εικόνα μου για εκείνη. Είναι υπέροχο να γνωρίζεις έναν άνθρωπο που θαυμάζεις και να σου δίνει 10 λόγους παραπάνω για να τον θαυμάζεις».

Όσον αφορά την προσωπική του ζωή και τα δημοσιεύματα που τον θέλουν να χωρίζει με τη σύζυγό του και επίσης ηθοποιό, Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, ο ίδιος επισημαίνει πως «Δεν είμαι από τους ανθρώπους που “πάνε” τη ζωή τους. Εγώ αφήνω τη ζωή να με πάει. Αυτό που ήθελα εγώ ήταν αυτό που παρουσίαζαν τα κοινωνικά πρότυπα και οι κοινωνικές ταμπέλες, ενώ η ζωή ξέρει τι είναι το καλύτερο για σένα».

Τέλος, αναφέρθηκε και στον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο, με τον οποίο είναι φίλοι και τον χαρακτήρισε «σπάνιο πλάσμα». «Με τον Βασίλη είμαστε φίλοι από το 2005, μιλάμε ώρες στο τηλέφωνο. Για μένα είναι ένα σπάνιο πλάσμα. Είναι σπουδαίος καλλιτέχνης, άνθρωπος και συνεργάτης. Είναι πάντα με το χαμόγελο και τον γλυκό λόγο, ακόμα και στις πιο σκληρές στιγμές» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Φάνης Μουρατίδης.


 

Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου

ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

Editor

Δημοσιογράφος που, αν και στην πραγματικότητα ζει στην Ελλάδα, του αρέσει να ταξιδεύει στον κόσμο. Τόσο κυριολεκτικά όσο και μέσα από σειρές, ταινίες αλλά και τη μόδα.

No Comments Yet

Comments are closed