Φάνης Μουρατίδης: «Αν το παιδί μου είναι ομοφυλόφιλος, δε θα λερώσω εγώ την προσωπικότητά του»

«Εγώ σαν γονιός θα κάνω αυτό που θέλει το παιδί μου σε όλα τα επίπεδα»

Στην εκπομπή “Super Κατερίνα” μίλησε ο Φάνης Μουρατίδης, ο οποίος αναφέρθηκε στη συμμετοχή του στη σειρά “Maestro” που υποδύεται έναν πατέρα που ο γιος του είναι ομοφυλόφιλος. Ο ηθοποιός απάντησε στο ποια θα ήταν η στάση του αν το δικό του παιδί προσδιοριζόταν σεξουαλικά με αυτόν τον τρόπο.

«Εγώ σαν γονιός θα κάνω αυτό που θέλει το παιδί μου σε όλα τα επίπεδα. Στην επιλογή της σεξουαλικής του ταυτότητας, στον επαγγελματικό του προσανατολισμό, στη διαδρομή του» είπε αρχικά ο Μουρατίδης. Ολοκληρώνοντας την απάντησή του, ο ηθοποιός ανέφερε: «Η ζωή είναι δική του και του ανήκει. Εγώ αυτό που έχω να κάνω είναι να εμποδίσω οτιδήποτε δεν θα προάγει την προσωπικότητά του. Δε θα βάλω το δικό μου δάχτυλο για να λερώσω αυτή την προσωπικότητα».

Αναφορικά με το κίνημα τις δυσκολίες που έχει περάσει στη ζωή του, ο Φάνης Μουρατίδης επεσήμανε μεταξύ άλλων ότι «Δεν έχω πάρει αντικαταθλιπτικά αλλά έχω βρεθεί σε δύσκολες καταστάσεις με τον εαυτό μου, πράγματα που δεν μπορούσα να τα διαχειριστώ».


 

Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου

ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

Editor

Δημοσιογράφος που, αν και στην πραγματικότητα ζει στην Ελλάδα, του αρέσει να ταξιδεύει στον κόσμο. Τόσο κυριολεκτικά όσο και μέσα από σειρές, ταινίες αλλά και τη μόδα.

No Comments Yet

Comments are closed