Φαίη Σκορδά: «Ξέρουν ποια είναι η Φαίη και μέχρι που και για ποιο λόγο κάνει κάποια πράγματα»

«Ως τηλεθεάτρια θα έβλεπα το πρωί Κατερίνα και Δανάη»

Στο “Καλό Μεσημεράκι” έκανε ποδαρικό η Φαίη Σκορδά, αφού ήταν η πρώτη καλεσμένη του Νίκου Μουτσινά για τη νέα χρονιά. Η παρουσιάστρια μίλησε τόσο για την εκπομπή της, τα νούμερα τηλεθέασης όσο και για τον ανταγωνισμό.

Αρχικά, η Σκορδά αναφέρθηκε στο λόγο που έχει αποφασίσει να μην μπει στα μονοπάτια της ενημέρωσης αλλά να κρατήσει την εκπομπή στο ψυχαγωγικό της ρόλο. «Εγώ θεωρώ ότι οι εκπομπές είναι ανθρωποκεντρικές και το στίγμα το δίνει κάθε φορά ο παρουσιαστής. Το καθαρόαιμο πρωινό είναι ένα γυναικείο μαγκαζίνο. Είναι μία ζώνη που στα κανάλια ανήκει στην ψυχαγωγία, δεν ανήκει στο κομμάτι της ενημέρωσης. Το πρωινό έχει σήμα καταλληλότητας 8, για μένα λοιπόν η ομπρέλα είναι η ψυχαγωγία και οι οδηγίες που παίρνεις από το ΕΣΡ ότι αυτό το πρόγραμμα μπορεί να το δει και ένα παιδί 8 ετών».

Επιπλέον δεν παρέλειψε να πει ότι «Ξέρω πολύ καλά να σου πω αν δω κάτι στην τηλεόραση αν θα κάνει νούμερα ή όχι. Είναι κάποια θέματα ή ο τρόπος που προσεγγίζονται που ο άλλος θα το δει είτε γιατί σοκάρεται, είτε γιατί μπαίνει σε πράγματα λίγο πιο άσχημα και πιο επικίνδυνα. Εγώ συνειδητά επιλέγω να υπάρχει μια δημοσιογραφική προσέγγιση σε αυτά τα θέματα και ένα κοινωνικό σχόλιο που μπορεί να σε κάνει να σκεφτείς και κάτι άλλο, να δεις ποια είναι η ουσία».

Για τον εαυτό της και την πορεία της όλα αυτά τα χρόνια, η Φαίη Σκόρδα δήλωσε πως «Μετά από αρκετά χρόνια έχω τον σεβασμό και των ανθρώπων της τηλεόρασης και για τις επιλογές μου αλλά και των ιδιοκτητών καναλιών που πιστεύω ότι ξέρουν ποια είναι η Φαίη και μέχρι που και για ποιο λόγο κάνει κάποια πράγματα».

Όσον αφορά τον ανταγωνισμό στη ζώνη της και το πού θα έδινε ψήφο εμπιστοσύνης αν βρισκόταν στο σπίτι της, η παρουσιάστρια δε δίστασε να πει πως «Θα χαλάρωνα με την Κατερίνα Καινούργιου, γιατί με κάνει και γελάω. Δεν θα έβλεπα πάρα πολύ ώρα. Αν μου έλεγες όμως να απαντήσω τυπικά για να είμαι σωστή σε αυτό που εγώ φέρω, θα έλεγα Δανάη Μπάρκα».


Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου

ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

Editor

Δημοσιογράφος που, αν και στην πραγματικότητα ζει στην Ελλάδα, του αρέσει να ταξιδεύει στον κόσμο. Τόσο κυριολεκτικά όσο και μέσα από σειρές, ταινίες αλλά και τη μόδα.

No Comments Yet

Comments are closed