Φαίη Σκορδά: Ξεκαθαρίζει αν έγινε πρόταση γάμου ή όχι

Απαντάει στον Μουτσινά και στα σχόλια που ξεκίνησαν από τα λόγια της Λίτσας Πατέρα

Η Φαίη Σκορδά γιορτάζει και η Λίτσα Πατέρα της ευχήθηκε λίγο πριν δώσει τις αστρολογικές προβλέψεις. Η αγαπημένη αστρολόγος, όμως, δεν έμεινε μόνο στις ευχές. Είπε κάποια πράγματα, κάποιες σκέψεις της ίσως, που δείχνουν επισημοποίηση στη σχέση της παρουσιάστριας με τον Νίκο Ηλιόπουλο.

«Σε βλέπω χαρούμενη, ευτυχισμένη. Οι Υδροχόοι θα έχουν νέα γεγονότα το νέο χρόνο. Κάτι βλέπω εδώ, στο λαιμό, είναι κάτι. Κάτι καταλαβαίνω εγώ ότι είναι. Αυτό δεν είναι τυχαίο. Τυχαίο; Δε νομίζω. Δεν είναι ένα τυχαίο κόσμημα, νομίζω ότι λέει κάτι. Με το καλό… Η κάθε λεπτομέρεια δείχνει κάτι. Δε φοράς σκουλαρίκια, δε φοράς άλλα και φοράς μόνο αυτό. Κάτι μου λέει εμένα… Την προκαλώ να μιλήσει αλλά δε μιλάει η γάτα, θα τα δούμε αργότερα» είπε η Λίτσα Πατέρα.

Στην εκπομπή της Παρασκευής, η Φαίη Σκορδά απάντησε αν τελικά της έκανε πρόταση γάμου ο Νίκος Ηλιόπουλος: «Η Λίτσα μου είπε πρόβλεψη. Δεν έγινε κάτι, καμία πρόταση γάμου. Ένα δώρο για τη γιορτή μου ήταν, απλά».

Δες αναλυτικά όσα απάντησε σήμερα η παρουσιάστρια αλλά και τι είπε χθες η Λίτσα Πατέρα:

 

 

Μπες εδώ και βάλε αστεράκι στο YourTipster για να μαθαίνεις τα πάντα πριν απ’ όλους

 

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Comments are closed