Φαίη Σκορδά για την ίντριγκα μεταξύ Μενεγάκη και Ουγγαρέζου: «Έκανε κακό στον εαυτό της»

«Η κίνησή της δεν ήταν ωραία. Γιατί να φύγει από το πλάνο;» – Τα σχόλια και το παρασκήνιο μιας συνεργασίας σε τεντωμένο σχοινί

Η Φαίη Σκορδά και το «Πρωινό μας» δε θα μπορούσαν να μη σχολιάσουν όσα έχουν προκύψει τις τελευταίες μέρες μεταξύ του Δημήτρη Ουγγαρέζου και της Ελένης Μενεγάκη. Άλλωστε, η Φαίη είναι κολλητή του Δημήτρη όπως και η Αφροδίτη, ενώ Νίκος και Έλενα αποτελούν «όχι και τόσο αγαπημένους» του Δημήτρη.

Πώς σχολίασε η Φαίη Σκορδά το θέμα Ελένη Μενεγάκη – Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Γι’ αυτά τα 7 δευτερόλεπτα εξήγηση δεν μπορώ να βρω. Τόση ώρα δεν συζητάμε γιατί μια γυναίκα με τέτοια εμπειρία που είναι ένας γλυκός άνθρωπος, που ακόμα και μέσα από τη θεματολογία της εκπομπής της δεν έχει πειράξει κανέναν για να φτάσει στο σημείο να φεύγει από το πλάνο…»

«Γιατί να φύγει από το πλάνο; Είναι τυχαίο ή έφυγε γιατί ξεκίνησε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος τη στήλη του; Γιατί και οι υπόλοιποι έπαθαν σοκ, δεν το περίμεναν. Δεν έχει τηλεοπτική εμπειρία επαγγελματική η Μενεγάκη στο ζωντανό να κάτσει εκεί; Προφανώς και ήξερε ότι αν φύγει αυτό θα σχολιαστεί και ότι θα αφήσει αυτή την εντύπωση. Πώς είναι δυνατόν να το κάνει; Εκείνη την ώρα αν κάνει κακό σε κάποιον είναι στη δική της εικόνα, γιατί φαίνεται στην εκπομπή της ότι τα παρατάει και φεύγει».

«Η εκπομπή είναι της Ελένης και τους συνεργάτες τους επιλέγει η Ελένη, είναι δικές της επιλογές, δεν ανέχεται με το ζόρι κάποιον. Αυτά τα 7 δευτερόλεπτα δεν τα καταλαβαίνω. Αυτό που φεύγει από το πλάνο είναι μια στιγμή που κατά τη γνώμη μου δεν είναι ωραία. Τις εκπομπές δεν τις κάνουμε για τον εαυτό μας, τις κάνουμε για τον κόσμο». Δες αναλυτικά στο παρακάτω video:


 

Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου.

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Comments are closed