Φαίη Σκορδά για Μενεγάκη-Κορομηλά: «Θα μπορούσε να έχει κάνει 80% αυτή η συνέντευξη»

«Σαφώς υπήρχαν πράγματα, το γνωρίζουν και οι δυο αυτό» – Οι μπηχτές του παρελθόντος που φαίνεται να ξέχασαν οι δύο παρουσιάστριες

Τη συνέντευξη που παραχώρησε η Ρούλα Κορομηλά στην Ελένη Μενεγάκη σχολίασαν στον αέρα του “Πρωινού μας” η Φαίη Σκορδά και οι συνεργάτες της, αναφερόμενοι τόσο στο αποτύπωμα που άφησε η τηλεοπτική συνύπαρξη των δύο παρουσιαστριών όσο και στη φημολογούμενη κόντρα τους, που οι ίδιες διέψευσαν.

Ο Βασίλης Νομικός, το νέο μέλος στην ομάδα της εκπομπής, που στο παρελθόν είχε συνεργαστεί τόσο με την Κορομηλά όσο και με τη Μενεγάκη, ανέφερε πως η κόντρα ανάμεσά τους υπήρχε, κάνοντας λόγο για την αυλή που επεσήμανε η Ρούλα Κορομηλά μέσα από τη συνέντευξή της. Επίσης η Αφροδίτη Γραμμέλη προσέθεσε πώς «Δεν αναιρείς το παρελθόν αν θες να συμφιλιωθείς με κάποιον. Αλλά μην μας βγάλεις και τρελούς. Δηλαδή 25 χρόνια δεν βλέπουμε μόνο εμείς τηλεόραση που κάνουμε αυτή την δουλειά. Το αποτύπωμα της Παρασκευής ήταν θετικό. Στρατηγικά έξυπνη και σωστή η κίνηση της Ελένης Μενεγάκη να την καλέσει στην εκπομπή».

Μεταξύ άλλων, η Φαίη Σκορδά τόνισε ότι υπάρχουν ζητήματα ανάμεσα στις δύο γυναίκες και η συνέντευξη αυτή θα μπορούσε να είχε κάνει τεράστια νούμερα τηλεθέασης. «Σαφώς υπήρχαν πράγματα, το γνωρίζουν και οι δυο αυτό. Οι καριέρες ετών φαίνονται από τίτλους. Σε ένα γενικότερο σύνολο, η πορεία τους έχει δείξει ότι ποτέ δεν έχουν πάει επιθετικά. Το ότι είχαν τα πάνω και τα κάτω τους είναι λογικό. Αυτό είναι το σωστό μήνυμα που περνάνε. Η Ελένη Μενεγάκη θα μπορούσε να έχει κάνει 80% σε αυτή τη συνέντευξη. Εγώ είδα δυο ώριμες παρουσιάστριες με μεγάλη καριέρα και με γλυκύτητα και σεβασμό περάσαν ωραία και σημαντικά μηνύματα» είπε χαρακτηριστικά.


 


 


 

Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου

ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

Editor

Δημοσιογράφος που, αν και στην πραγματικότητα ζει στην Ελλάδα, του αρέσει να ταξιδεύει στον κόσμο. Τόσο κυριολεκτικά όσο και μέσα από σειρές, ταινίες αλλά και τη μόδα.

No Comments Yet

Comments are closed