Φαίη Σκορδά για Αντώνη Κανάκη: «Είναι δυνατόν να τους βάζει όλους στο ίδιο καζάνι;»

«Μας τσουβάλιασες όλους μέσα στους φθηνούς χαρακτηρισμούς σου»

Η Φαίη Σκορδά μέσα από την εκπομπή «Πρωινό Μας» διάβασε το αιχμηρό κείμενο που έγραψε κατά του Αντώνη Κανάκη, ο δημοσιογράφος Χρήστος Νικολαΐδης.  Η παρουσιάστρια και οι συνεργάτες της τόνισαν ότι σε αυτές τις δύσκολες ώρες που βιώνει η χώρα και οι οικογένειες των θυμάτων δεν υπάρχει ψυχραιμία και πως η δουλειά των δημοσιογράφων είναι να μεταδίδουν όλες τις εξελίξεις για χάρη του κόσμου.

Η ίδια μάλιστα είπε: «Στις τραγωδίες δεν μπορεί να υπάρξει ψυχραιμία, ζούμε μια τραγωδία και από όλες τις πλευρές δεν υπάρχει ψυχραιμία. Ακούγοντας αυτόν τον άνθρωπο τώρα που είναι δημοσιογράφος, από την Θεσσαλονίκη. Δεν είναι δημοσιογράφος του γραφείου, είναι ένας δημοσιογράφος που είναι εκεί και έκανε μια ανατριχιαστική περιγραφή εικόνας. Έβγαλε στο φως της δημοσιότητας ρεπορτάζ και πράγματα που δεν γνωρίζαμε για να τα μάθουμε. Αυτή είναι η δουλειά των δημοσιογράφων, αισθάνθηκε ότι έπρεπε να απαντήσει. Είναι δυνατόν ο Κανάκης να τους βάζει όλους στο ίδιο καζάνι, όταν στην εκπομπή του παίζει αυτά τα ρεπορτάζ; Πολλές φορές μπορεί να μη λέμε ονόματα αλλά έπαιξαν συγκεκριμένα πρόσωπα, συγκεκριμένα αποσπάσματα. Υπάρχουν δημοσιογράφοι 30, 50, 60 ετών μέσα στο κρύο και τη ζέστη με το μικρόφωνο, συναισθηματικά φορτισμένοι που πρέπει να βγάλουν την είδηση. Υπάρχουν παρουσιαστές, σχολιαστές όλοι δημοσιογράφοι. Και εγώ δημοσιογράφος θα μπορούσα να λέγομαι, αλλά ντρέπομαι. Ντράπηκα να ζητήσω αυτόν τον τίτλο, από ντροπή δεν το έκανα». Δες περισσότερα στο παρακάτω απόσπασμα:


Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου.

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Comments are closed