Φαίη Σκορδά: Δεν έχει υπογράψει ακόμα για την αλλαγή της εκπομπής

Τι συμβαίνει με το συμβόλαιό της; Τα προβλήματα στις σχέσεις

Έντονο είναι κλίμα που επικρατεί ανάμεσα στη Φαίη Σκορδά και τον ΣΚΑΪ όπως πλησιάζει η λήξη της σεζόν. Πληροφορίες θέλουν την παρουσιάστρια να εξετάζει ακόμα και το ενδεχόμενο της λήξης του συμβολαίου της με το κανάλι του Φαλήρου.

Από ότι φαίνεται η δυσαρέσκεια της παρουσιάστριας να είναι έντονη από τα τελευταία γεγονότα. Αρχικά το απότομο τέλος της εκπομπής της για το καλοκαίρι άφησε πολύ άσχημη γεύση στην ίδια. Το «Πρωινό μας» ήταν να ολοκληρωθεί στις 14 Ιουλίου όμως ο ΣΚΑΪ αποφάσισε να τελειώσει η σεζόν στις 7 Ιουλίου κάτι που η παρουσιάστρια έμαθε αιφνίδια και για το οποίο άφησε αιχμές στο τέλος της εκπομπής της.

Ακόμη, οι συνεχείς αλλαγές στον προγραμματισμό του καναλιού έφεραν τη δυσαρέσκεια της Σκορδά την ώρα που η ίδια έμαθε για την αλλαγή της ώρας της εκπομπής της από τις εφημερίδες από τις εφημερίδες και το ίντερνετ! Επιπλέον το κανάλι κάνει επαφές για τη στελέχωση της εκπομπής της χωρίς να έχει πάντα τη γνώση η ίδια για αυτό και να έχει δώσει τη συναίνεσή της.

Όλες αυτές οι κινήσεις του ΣΚΑΪ έχουν φέρει έντονη δυσαρέσκεια στη Σκορδά με το κλίμα να είναι τεταμένο. Οι πληροφορίες μάλιστα της RealNews δίνουν τη Φαίη Σκορδά να σκέφτεται και τη ρήξη καθώς για να αλλάξει ώρα η εκπομπή της η ίδια πρέπει να υπογράψει την τροποποίηση στο συμβόλαιό της. Οι δυο πλευρές έχουν συμφωνήσει προφορικά για την αλλαγή από τη νέα χρονιά αλλά μετά τα τελευταία γεγονότα τίποτα δεν είναι σίγουρο. Δες περισσότερα στα παρακάτω αποσπάσματα:
Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου.

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Comments are closed