Εύη Δρούτσα: «Πολλοί από αυτούς που έχω “φτιάξει” δεν με παίρνουν ούτε για χρόνια πολλά»

Μία αποκαλυπτική συνέντευξη έδωσε η Εύη Δρούτσα – Αναφέρθηκε ονομαστικά και στους δύο καλλιτέχνες που τη βοήθησαν να ξεπεράσει τα οικονομικά της προβλήματα

«Πολλοί από αυτούς που έχω «φτιάξει» δεν με παίρνουν ούτε για χρόνια πολλά. Μόνο ο Πασχάλης Τερζής με έπαιρνε τηλέφωνο στις δύσκολες στιγμές μου, οποιαδήποτε ώρα και μέρα. Όχι, δεν περίμενα ούτε ήθελα να με πάρει κάποιος και να προσφερθεί να με βοηθήσει, αν και μία κίνηση έκανε μία μεγάλη τραγουδίστρια. Μία απλή κίνηση, αλλά την έκανε χωρίς να το ξέρω. Ήταν η Άντζελα Δημητρίου και ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου», αποκάλυψε.

Η Εύη Δρούτσα δήλωσε πως έγραψε τραγούδια στον Τριαντάφυλλο, τα οποία κατέκριναν, ενώ είπε πως θα μπορούσε να δει τον εαυτό της σε reality show, όπως το Fame Story. Από το show αυτό έγινε γνωστός ο Κωνσταντίνος Αργυρός, για τον οποίο δήλωσε πως είναι ο μεγαλύτερος τραγουδιστής που δούλεψε τόσο πολύ.

Σχετικά με τα σχόλια για τον Βασίλη Καρρά η ίδια ξεκαθάρισε πως «όταν βλέπεις ένα φίλο σου να κινδυνεύει, του την «λες». Αυτό που έβλεπα ήταν τον φίλο μου να καταρρέει».

«Τόσα χρόνια δεν έχω πατήσει νότα, να δω αν τραγουδάω καλά ή όχι», είπε για το ενδεχόμενο να την δούμε στο J2US, ενώ συμπλήρωσε πως θα ήθελε για παρτενέρ τον Bo.

«Μετά το θάνατο του MadClip λίγοι είναι αυτοί που σώνουν την κατάσταση. Μετά λέμε γιατί σκοτώνουν τα παιδιά… Μα ακούνε trap», ήταν το σχόλιό της.

Για την υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη και το #MeToo σχολίασε πως «δικαιολογώ κάποιους ανθρώπους, αυτό όμως δεν το δικαιολογώ. Καλά κάνουν και ζητούν το δίκιο τους. Έχω κι εγώ περάσει παρόμοια, υπήρχε η εποχή που δεν μπορούσες να πεις “μη, φύγε”».


 

Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου.

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Comments are closed